Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. December 31. 12:00, csütörtök | Helyi
Forrás: hvg

Jóval az iPhone 7 előtt jöhet az új, 4”-es új iPhone

Jóval az iPhone 7 előtt jöhet az új, 4”-es új iPhone

Újabb és egyre megbízhatóbbnak tűnő híresztelések láttak napvilágot az új, kisebb iPhone-modellről.

A China Mobile prezentációjából származó, és többek között a MyDrivers által közzétettek szerint 2016 áprilisában dobja – először kínai – piacra az Apple a 4”-es új iPhone-t.

Bár a képen jobbra felül nehezen olvasható a szöveg, az Apple Insider megerősítette, hogy az Apple szó áll ott, s még az április hónapot is megemlítik. A kínai oldalon ugyan iPhone 7c-ről beszélnek, azonban nem túl valószínű, hogy erről a modellről van szó. Az Apple ugyanis mindig ősszel rukkol ki zászlóshajói új változatával, azaz az iPhone 7 is előreláthatólag kövő ősszel jelenik meg, így nem túl reális, hogy már tavasszal megjelentetné az iPhone 7c-t.

Jóval biztosabbnak tűnik, hogy a már sokat emlegetett iPhone 6c-ről van szó, különösen, hogy a már sokat emlegetett új 4”-es telefon sok olyan komponenst tartalmaz, mint az iPhone 6 és az iphone 6s. Arról is hallani, hogy az iPhone 6c-ben A9-es processzor lesz és támogatni fogja az Apple Pay-t. Nem lenne viszont benne 3D Touch nyomásérzékelő. Fém háza volna, így prémiumérzetet keltene. Tulajdonképpen az iPhone 5s-t váltaná ki az 500 dolláros árkategóriában.

Az Apple egyébként márciusra tervez egy eseményt, feltehető, hogy ott jelenti be ezt a telefont a második generációs Apple Watchcsal együtt. A KGI Securities jól ismert elemzője, Ming-Chi Kuo is úgy véli, hogy 2016 első felében jelenik meg az új 4”-es iPhone.

Címkék: apple, iphone, telefon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.