Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2019. Április 09. 14:49, kedd | Helyi
Forrás: Adrienn

Jótékonysági Egészségnapot tartottak a művelődési központban

Jótékonysági Egészségnapot tartottak a művelődési központban

Test és lélek címmel jótékonysági egészségnapot szervezett a Béke Egy Mosollyal Kezdődik Alapítvány április 6-án, a Móra Ferenc Művelődési Központban.

A Kiskunfélegyházi Egészségfejlesztési Iroda és a Magyar Vöröskereszt támogatásával létrejött egész napos rendezvény nyitányaként városunk edzői tartottak 1-1 órás bemutatót az érdeklődőknek. Fricska Irén jógával, Fliszár Dóra deepWORK-kel, Simon Hajnalka pedig Jumping Fitness-szel mozgatta meg a vállalkozó kedvű közönséget.

A délelőtt folyamán a változatos testedzés mellett az érdeklődők megismerkedhetnek a doTERRA esszenciális illóolajok erejével, élőflórás vitaminokkal és az ízületek rehabilitációjában is segítséget kaphatnak. Ezen kívül dr. Ónodi Izabella fogászati szűrővizsgálatot végzett gyermekeknek és a Magyar Vöröskereszt véradást is szervezett, melyre mintegy 54 segítő szándékú ember érkezett.

A délutánt számos egészségmegőrzéshez kapcsolódó előadással tette érdekessé a fő szervező Papp Anett, a Béke Egy Mosollyal Kezdődik Alapítvány vezetője.

Az egész napos program mindenki számára ingyenes volt, de a résztvevők adományaikkal – mintegy 52.500 Ft-tal - járultak hozzá ahhoz, hogy a kórház kardiológiai rehabilitációs osztálya egy speciális, pulzoximéterrel felszerelt szobabiciklit tudjon vásárolni.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 10:25, szerda | Helyi

Oldott hangulatban, lelkesen

A Batthyany Lajos Általános Iskolában április végén rendezték meg a nyolcadik iskola-előkészítő foglalkozást a nagycsoportos óvodások számára.

2024. Május 08. 10:22, szerda | Helyi

Nemzetközi gitárfesztivál

Lengyel Réka a Bécsi Nemzetközi Gitárfesztiválon szerepelt.

2024. Május 07. 10:00, kedd | Helyi

Matematikával folytatódott az írásbeli érettségi

Matematikával folytatódott kedd reggel 9 órától az írásbeli érettségi.

2024. Május 07. 09:50, kedd | Helyi

A sok cukor és koffein a vizsgázók ellensége

A sok kávé és energiaital, illetve a cukros ételek és italok inkább rontják a vizsgára készülők teljesítményét.