Városlista
2022. október 4, kedd - Ferenc

Hírek

2020. Május 26. 16:02, kedd | Helyi sport

Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok

Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok

A Magyar Futósport Egyesület a #maradjotthon kampány keretében otthon teljesíthető versenysorozatot szervezett az interneten. A verseny célja, hogy a négy fal fogságában is végezhető mozgásra inspirálja a résztvevőket.

A programban nagy örömmel vett részt 16 fővel a kiskunfélegyházi 3K Sportegyesület tagsága, gyermekek, fiatalok és felnőttek egyaránt.

A triatlonistákból, futókból, kerékpárosokból álló versenyzők a különböző futó távokat otthonukban teljesítették. A befizetett nevezési díj fele a Magyar Vöröskereszt számlájára érkezett, mellyel a résztvevők a koronavírus elleni küzdelmet támogatták. A karantén alatt is összetartó lelkes kis csapat több mint 40 km-t teljesített.

Gratulálunk a résztvevőknek: Csontos Dóra, Papp Laura, Csontos Fanni, Csontosné Retkes Mónika, Fricska Anna, Fricska Fanni, Győri Dolli, Kis Roland, Papp István, Papp Martin, Vincze Nádja, Szekeres Norbert, Rogozsán Bánk, Trungel-Nagy Kolos, Trungel-Nagy Zalán, Trungel-Nagy Róbert,

A felkészülést az egyesület edzői Kornokovics Györgyi és Bozsó István segítették.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 04. 10:17, kedd | Helyi sport

Koppányok a Dél-Alföldi Régió döntőjében

2022. október 02-án rendezték meg a Szegedi Szittyák a Dél-Alföldi Régiós Történelmi Versenysorozat 6., egyben záró fordulóját.

2022. Október 02. 20:33, vasárnap | Helyi sport

Ismét bajnoki cím és remek hazai, nemzetközi eredmények a birkózóknál

Egerben rendezték a Kötöttfogású Diákolimpiai Bajnokságot, ahol a 12-13 évesek léphettek szőnyegre.

2022. Szeptember 26. 09:51, hétfő | Helyi sport

Két helyszínen versenyeztek a félegyházi birkózók az elmúlt hétvégén

A Serdülő Kötöttfogású Birkózó Diákolimpia Országos Döntőjét Hajdúszoboszlón rendezték, ahol Czakó Zoltán ezüstérmet szerzett a 85 kg-os súlycsoportban. A 48 kg-os Makra Benjámin az ötödik helyen végzett

2022. Szeptember 23. 16:50, péntek | Helyi sport

Történelmi Íjász OB a Koppányok szemével

Magyar Íjász Szövetség a festői környezetben lévő Sárospataki Rákóczi várban és környezetében rendezte meg a 2022-es Történelmi Íjász Országos Bajnokságot.