Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Augusztus 29. 16:47, hétfő | Helyi
Forrás: OrientPress

Jön Magyarország legnagyobb hajókiállítása

Jön Magyarország legnagyobb hajókiállítása

Több mint 50 hajó, a Magyar hajózási piac színe java ott lesz szeptember 2. és 4. között a Balatoni Hajókiállításon, Balatonkenesén, a Kenese Marina Port kikötőben!

Elegáns külföldi és hazai gyártású vitorlás hajókkal, menő motorcsónakokkal, elektromos yachtokkal, szárnyaló katamarán bemutatóval várja a hajózás szerelmeseit Magyarország legnagyobb vízi hajókiállítása!

A Balaton egyik legexkluzívabb kikötője, a Kenese Marina Port, immáron 21. alkalommal ad otthont a Balatoni Hajókiállításnak. A hajózás minden területét bemutató rendezvény kiváló alkalom arra, hogy a vízi közlekedés iránt rajongók hódoljanak szenvedélyüknek és alaposan megismerkedjenek a piaci kínálattal, a hajózás iránt érdeklődők pedig közelebb kerüljenek a különböző meghajtású és típusú hajókhoz, természetes környezetükben: a vízen bemutatva.

Megtalálható lesz az elektromos meghajtású és motorcsónakoktól kezdve a 40 láb fölötti vitorlás hajókon át a Kékszalag győztes Festipay katamaránig minden!

Az idei év újdonsága, hogy szakmai programmal, érdekes, kötetlen hajós beszélgetésekkel is készülnek a közönség számára. A Volvo Autó Hungária támogatásával megrendezett Volvo Kávészünet, minden nap 15 órakor, hajós beszélgetésekkel várja az érdeklődőket a kiállítás bárjában. Vitorlázó olimpikonok friss élménybeszámolóit hallhatják, megtudhatják, hogyan érdemes igényeiknek megfelelő hajót választani, vagy éppen azt, hogyan vitorlázzanak saját hajó nélkül itthon és az Adrián. Szombaton a motoros hajók kapcsán Sebestyén Balázs is mesél hajós élményeiről, és ad pár hasznos tippet ahhoz is, mire figyeljünk, ha motoros hajót szeretnénk vásárolni.

Várnak minden, a hajózás iránt érdeklődő látogatót szeptember első hétvégéjén, Balatonkenesén, a Kenese Marina Port kikötőben! Látogassa meg Facebook oldalukat, ahol értesülhet legfrissebb híreikről, és részt vehet értékes nyereményekért folyó játékukban is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.