Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Február 12. 15:19, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI

Jön a napsütés hétvégén

Jön a napsütés hétvégén

Több helyen sok napsütésre lehet számítani a hétvégén. Csapadék nem várható, és helyenként akár plusz 10 Celsius-fokig is melegedhet a levegő.

Több helyen sok napsütésre lehet számítani a hétvégén. Csapadék nem várható, és helyenként akár plusz 10 Celsius-fokig is melegedhet a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Pénteken nyugaton és északon erősen felhős, párás, illetve napos területek egyaránt lesznek. Délkeleten, keleten túlnyomóan derült, napos idő lesz. Csapadék nem várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak a Kisalföldön élénkül meg a déli szél. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 7 és 0, a legmagasabb hőmérséklet általában plusz 4-9 fok között alakul, de a tartósabban felhős tájakon hidegebb lesz.

Szombaton jellemzően kevés lesz a felhő, napos, csapadékmentes idő várható, kis eséllyel a Dunántúlon lehetnek erősebben felhős körzetek. A Kisalföldön néhol megerősödik a szél. A leghidegebb órákban többnyire mínusz 5 és plusz 1 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben plusz 5-10 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap is jellemzően napos, csapadékmentes idő várható. A minimumhőmérséklet többnyire mínusz 5 és plusz 1, a maximumhőmérséklet plusz 6-10 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.