Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Május 27. 17:28, péntek | Helyi sport
Forrás: m4sport.hu

Jön a makacs kunok gyilkos meccse

Jön a makacs kunok gyilkos meccse

Szombaton 15 órától a Bács-Kiskun megyei liga élén egymást karistoló csapatok meccsére hivatalos Horti Gábor a m4sport.hu mennyei kommentátora.

Lássuk milyen várakozással tekint a Tiszakécske-Kiskunfélegyháza rangadó elé a kommentátor.

"Juj, ez lesz aztán a makacs kunok gyilkos meccse!!!

Ők ketten karistolják egymást a liga élén. Egy pont a difi, csak a bajnok mehet az osztályozóra!

Nyilas Elek edzi a Kécskét! Ő nem kellett Szegeden, kellett viszont az útépítőknél! Vele szépen hengereznek a srácok! Tavasszal mennyeiek, csak két döntetlen szürkíti a teljesítményüket! Közte egy soltvadkerti 11-0-s gólcunami, meg egy hartai 7-0-s kivégzés. A többi 5-0 meg 4-1- már ezek után nem is annyira feltűnő a kécskei referenciában.És ekkor jön a Kiskunfélegyháza a hétvégén. A megye szuperderbije! A csettegők mezején, a tavaszi permetezés közben! Az Alföld közepén!!!

Novemberbe is észveszejtően nagy meccs volt Félegyházán, a számok szerint is háború volt. Hazai vezetés, vendég egyenlítés, majd előny. Aztán talpra ugrott a félegyházi közönség, mert a srácok odamartak, fordítottak, nyertek. 11 sárga a 90 perc alatt. Még jó, hogy a bíró vitt magával elég lapot!

Dráma a csúcson: Csurka Ádám 20 gólt rúgott. 10-et a KHTK színeiben, de tavasszal már aszfaltozott. Ott is 10 gólt simított. A régiek ellen, az új csapat sikeréért. Kegytelen!

A Félegyháza meg eddig nem akart feljebb lépni, de az esély nagy, most nagy, hogy legalább enbéhármas csapat legyen Bács megyéből. Ha már a KTE kiszerepelt onnan!

Már most ver a víz!!!"

május 28., szombat:
Bács-Kiskun megyei I., 29. forduló:
Duna Aszfalt TVSE-Kiskunfélegyházi HTK - 15 órától élőben az m4sport.hu-n

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.