Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. Augusztus 30. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Jól érezte magát a falu apraja-nagyja

Jól érezte magát a falu apraja-nagyja

Programok sokasága várta szombaton (augusztus 29-én) mindazokat, akik ellátogattak Pálmonostorára a Falunapra.

10 órakor, a felújtott Napsugár Óvoda és konyha átadó ünnepségével valamint az ovisok műsorával és az intézmény felszentelésével kezdődött az események sora.

A gyerekeknek játszóház biztosította az egész napi szórakozási lehetőséget, de igen nagy sikere volt a nagykerekű Bigfoot-tal való kocsikázásnak is.
Ezen kívül egész napos programként könyvtári használt könyvek árusítása,
arcfestés, csillám-tetoválás várta az érdeklődőket.

Egymás után következtek a jobbnál-jobb programok, melyek között mindenki talált kedvére valót. Láthattunk rendőrségi bemutatót, tűzoltó bemutatót, AIRSOFT bemutatót, lövészetet, bemutatkozott a Huszka József Hagyományőrző Egyesület.

Színesítette a rendezvényt jurta, hagyományőrző kiállítás, íjászat, lovaskocsikázás. Kátai Tibor térzenével szórakoztatta a nagyérdeműt, de a csemegékben sem volt hiány, hiszen fagyival a Csabi Cukrászda, büfével pedig a Sportsarok Fogadó várta a vendégeit.

Az ebédre felszolgált töltött káposzta a pálmonostori lakosoknak ingyenes volt, melyet helyszíni regisztráció szerint osztottak ki délben.

A délutáni programok sora köszöntővel indult, majd aDíszpolgári, Pálmonostoráért, Szakmai kitüntető díjak átadása következett.

A színpadi előadások sora Héjja Bella zenés fellépésével vette kezdetét, majd azIL GATTO NERO Rézfúvós Quintett következett.

A mozgás szerelmeseinek a sportpályán focimeccsek kínálták a kikapcsolódási lehetőséget, de láthattuk karate bemutatót és zumba bemutatót is.

A vállalkozó szelleműeknek 17 órától Sörös Gazda ügyességi versenyt tartottak, ahol bálagurításban, zsákban ugrálásban, és szalmabála pakolásában mérték össze tudásukat és gyorsaságukat a versenyzők.

Az est folyamán a Szeged Lindedance Klub, Country és Westerntánc bemutatóval egybekötött tánctanítást tartott, valamint felléptek látványos előadásukkal aFireFriends tűzzsonglőrök is.
Az est fénypontja pedig Péter Szabó Szilvia sztárvendég volt, akit már nagyon várt a közönség.

A programokban gazdag nap zárásához a talpalávalótKócsó Nándor és zenekara szolgáltatta késő éjjelig.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.