Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Január 01. 12:00, péntek | Helyi
Forrás: proaktivdirekt.com

Jelek amik arra utalnak hárman vagytok a kapcsolatban

Jelek amik arra utalnak hárman vagytok a kapcsolatban

Úgy érzed, valami nem stimmel veletek. Kívülről minden jónak és szépnek tűnik, a barátoknak nem tűnik fel semmi, Te viszont mégis gyanakszol.

Ez az érzés, megérzés túlmutat már a szokásos kis női parán. Ha úgy érzed, veszélyben vagytok, figyelj az apró jelekre.

Persze, ez nem azt jelenti, hogy minden apró késés miatt be kell írnod egy fekete pontot álmaid aktuális tárgyának, de azért vannak apróságok, amikre jobb odafigyelni. Egy friss kapcsolatban még sok minden árulkodó lehet. Tisztázd még az idén, hogy jövőre új lappal indulhass.

Szorgalom vagy túlóra… vagy…?
Időnként előfordul, hogy összegyűlik a munka, és kicsit tovább kell bent maradni… de mindig? Esetleg ennyire szorgalmas lenne…? Sajnos, ez korántsem olyan biztos…

Kevéske ölelés…
Sőt, igazából még egy kevés összebújás, gyengédség is hiányzik az életetekből az utóbbi időben. Kerül Téged, kerüli a gyengéd perceket és a szemkontaktust.

Tükröm, tükröm…
Újabb krémek, újabb parfümök, mindenből a legújabb. És ráadásul rendszeresen használja is. Talán csak Neked akar tetszeni… vagy mégsem?

Tabu!
Legalábbis a telefonja, a számítógépe egy ideje tiltott előtted. Amint megcsörren a kis kütyü, vagy egy újabb üzenet miatt pittyeg, máris rohan ki vele.

Külön utakon…
Végre van egy hétvége, amikor mindketten szabadok lennétek, ki is találtál valami jó kis közös programot, ám ő hirtelen kitalált valami mást. Méghozzá egyedül (?), vagyis leginkább nélküled. Hát, nem szép dolog…

Címkék: kapcsolat, megcsalás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Mozogj sokat, érezd jól magad

„Mozogj sokat, érezd jól magad” mottóval szervezte meg az MDSZ a Diákolimpia Junior Fesztivált 2024. április 17-én a Kész Aréna Sportcsarnokban az I. és II. korcsoportos gyerekeknek.

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.