Városlista
2021. október 20, szerda - Vendel

Hírek

2016. Január 01. 12:00, péntek | Helyi
Forrás: proaktivdirekt.com

Jelek amik arra utalnak hárman vagytok a kapcsolatban

Jelek amik arra utalnak hárman vagytok a kapcsolatban

Úgy érzed, valami nem stimmel veletek. Kívülről minden jónak és szépnek tűnik, a barátoknak nem tűnik fel semmi, Te viszont mégis gyanakszol.

Ez az érzés, megérzés túlmutat már a szokásos kis női parán. Ha úgy érzed, veszélyben vagytok, figyelj az apró jelekre.

Persze, ez nem azt jelenti, hogy minden apró késés miatt be kell írnod egy fekete pontot álmaid aktuális tárgyának, de azért vannak apróságok, amikre jobb odafigyelni. Egy friss kapcsolatban még sok minden árulkodó lehet. Tisztázd még az idén, hogy jövőre új lappal indulhass.

Szorgalom vagy túlóra… vagy…?
Időnként előfordul, hogy összegyűlik a munka, és kicsit tovább kell bent maradni… de mindig? Esetleg ennyire szorgalmas lenne…? Sajnos, ez korántsem olyan biztos…

Kevéske ölelés…
Sőt, igazából még egy kevés összebújás, gyengédség is hiányzik az életetekből az utóbbi időben. Kerül Téged, kerüli a gyengéd perceket és a szemkontaktust.

Tükröm, tükröm…
Újabb krémek, újabb parfümök, mindenből a legújabb. És ráadásul rendszeresen használja is. Talán csak Neked akar tetszeni… vagy mégsem?

Tabu!
Legalábbis a telefonja, a számítógépe egy ideje tiltott előtted. Amint megcsörren a kis kütyü, vagy egy újabb üzenet miatt pittyeg, máris rohan ki vele.

Külön utakon…
Végre van egy hétvége, amikor mindketten szabadok lennétek, ki is találtál valami jó kis közös programot, ám ő hirtelen kitalált valami mást. Méghozzá egyedül (?), vagyis leginkább nélküled. Hát, nem szép dolog…

Címkék: kapcsolat, megcsalás

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 20. 15:11, szerda | Helyi

Homoktövis - a természetes immunerősítő

Egy növény, amelyet sokan csak csodanövényként tartanak számon.

2021. Október 20. 15:00, szerda | Helyi

Mindenszenteki Virágvásár

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a hagyományoknak megfelelően megrendezésre kerül a Mindenszenteki Virágvásár Kiskunfélegyházán 2021. október 22 – 2021. november 2. között, a hét minden napján 6-13 óráig.

2021. Október 20. 13:40, szerda | Helyi

Fontos tudnivalók a téli időszámítás kezdetéről

Ugyan az elmúlt években több kezdeményezés is indult az eltörlésére, az őszi óraátállítás egyelőre biztosan velünk marad.

2021. Október 20. 11:39, szerda | Helyi

Tájékoztató katasztrófavédelmi gyakorlatról