Városlista
2023. október 1, vasárnap - Malvin

Hírek

2022. Április 07. 16:14, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Játékpisztollyal fenyegetőző fiatalokkal szemben indult eljárás Szekszárdon

Játékpisztollyal fenyegetőző fiatalokkal szemben indult eljárás Szekszárdon

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak eljárást Szekszárdon egy 17 és egy 19 éves fiatal ellen, aki április 1-jén buliból játékpisztollyal fenyegetőzött - közölte honlapján a rendőrség.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében azt írta: a fiúk egy áruház parkolójában egy autóból kihajolva fenyegették az embereket. A gépkocsit és az abban utazó öt fiatalt egy belejelentés után rövidesen elfogták, kettejüknél egy-egy műanyag játékpisztolyt találtak a rendőrök.

Az öt fiatalt előállították, két fiút gyanúsítottként hallgattak ki, akik "bulinak" gondolták tettüket.

A közleményben megjegyezték, bár nem valódi fegyverrel hadonásztak, másokban riadalmat keltettek, és bűncselekményt követtek el.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 01. 10:57, vasárnap | Belföld

Nemzeti Vágta - Ma rendezik a döntőt

A hétvégén Szilvásváradon minden a lovakról szól: a Nemzeti Vágta vasárnapi döntőjét idén először Budapesten kívül, a lipicai ménes otthonában rendezik meg, az eseményt vasárnap 15 órától a Duna televízió élőben közvetíti.

2023. Október 01. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 39. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2023. Október 01. 00:00, vasárnap | Belföld

MÁV: Aki át akar szállni Bécsben, induljon el egy órával korábban

Magyarország felé valamennyi Railjet továbbra is a teljes útvonalán közlekedik, utasaiknak Bécsben nem kell átszállniuk, míg a másik irányban érdemes a tervezettnél korábban induló vonatot választani - tudatta a MÁV.

2023. Szeptember 30. 14:06, szombat | Belföld

Külügyi szóvivő: lényegi változás nem történt az OTP háborús szponzori státuszának ideiglenes felfüggesztésével

Lényegi változás nem történt azzal, hogy az ukrán Nemzeti Korrupciómegelőzési Ügynökség (NAZK) ideiglenesen felfüggesztette az OTP nemzetközi háborús szponzori státuszát - közölte Paczolay Máté.