Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. December 23. 07:00, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Januártól új helyen a Járási Hivatal

Januártól új helyen a Járási Hivatal

A napokban zajlott a Kiskunfélegyházi Járási Hivatal költözése.

A városháza első emeletének irodáiból december 21-én kezdték meg a berendezési tárgyak, bútorok és iratok elszállítását a Szent János téri Innovációs Központba. A költözés ideje alatt a Kormányablak irodájában fordulhatnak ügyeikkel a Járási Hivatalhoz a Petőfi tér 1. szám alatt.

A költözésről Csányi József polgármestert kérdezve megtudtuk, hogy a közigazgatási átszervezés során 2013-ban kellett átadni a városházában található irodákat a járási hivatal részére. Ebből kifolyólag viszont mindkét hivatal dolgozói közül sokaknak méltatlan körülmények között kellett folytatniuk a munkát. 4-5 ember dolgozott egy 20 négyzetméteres irodában és itt kényszerültek az ügyfelek fogadására. A nehézségek feloldására született az a döntés - a járási hivatal vezetőjével dr. Sipos Krisztinával egyeztetve – hogy a hivatal új székhelyet kap.

Remélhetőleg a járási hivatal új színhelyéül szolgáló irodáiban kényelmesebben és kulturáltabban terjesztheti elő panaszait, gondjait a lakosság, és lehetőség nyílik arra, hogy csak azok hallgassák meg a problémákat, akikre valóban az tartozik.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.