Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Március 20. 07:05, kedd | Belföld
Forrás: OrientPress

Újabb sokk az autósoknak – emeli az üzemanyagárakat a MOL

Újabb sokk az autósoknak – emeli az üzemanyagárakat a MOL

Újra emeli az üzemanyagárakat a MOL.

Szerdától 5 forinttal nő a 95-ös benzin ára, míg a gázolaj ára 4 forinttal emelkedik, ezzel benzin ára új csúcsra kerül, ugyanis az emeléssel a benzin átlagára 442 forintra, a gázolajé pedig 443 forintra nő. Tavaly ilyenkor a benzin átlagára 376, míg a gázolajé 377 forint volt - írta a holtankoljak.hu.

A Mol egy hete bruttó 7-7 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát. Közben ismét lefelé vették az irányt a nyersanyagok a szabadpiacon. Az amerikai könnyűolaj 106 dollár környékén áll, a Brent jegyzése 125 dollár alá került. Az idei évben elsősorban az Iránnal kapcsolatos aggodalmak hatottak az olajárra, ez emelkedést váltott ki, a világ elsősorban a fegyveres konfliktus kitörésétől tart. A világ olajkészleteinek fele a Közel-Keleten található.Az előrejelzések szerint az amerikai munkaerőpiac helyzete javulhat a közeljövőben, ez pedig növelheti a nyersanyag iránti keresletet.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.