Városlista
2024. március 1, péntek - Albin

Hírek

2011. Augusztus 13. 07:41, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Újabb baba érkezik Beckhamékhez?

Újabb baba érkezik Beckhamékhez?

A világ egyik legjobban körülrajongott pasija kezd beérkezni a középkorba? Vagy inkább egy négy gyermekes apuka igazán megengedhet magának egy kis lazítást?

 Újabb baba érkezik Beckhamékhez? Gyanúsan gömbölyödik az a pocak, de úgy tűnik, ezúttal a terhet David Beckham (36) vette magára... Komolyra váltva: nem is olyan régen mutatta meg a sztárfocista, hogy milyen jó is a felsőteste, ám elég egy pici lazítás, és máris eltűnik a "sajtreszelő" a sörhas alatt a legfrissebb fotók tanúsága szerint.

A világhírű apuka épp a fiaival, Brooklynnal, Romeóval és Cruzzal múlatta az időt a gyönyörű Malibun, amikor sikerült lencsevégre kapni. persze mi mást is csinálhattak volna, mint fociztak egy jót!

Ám valakik nagyon hiányoztak a családtagok közül: Victoria és a kis Harper egyelőre még nem merészkedett ki a napfényre, így továbbra is be kell érnünk a lelkes kispapa által kiposztolt fotókkal.

Címkék: Beckham

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 29. 09:45, csütörtök | Bulvár

Ebben a szobában lakott az a magatehetetlen asszony, akinek a halála miatt gyermekeivel szemben indult eljárás

Nem gondozták magatehetetlen édesanyjukat azok a 40 és 41 éves veszprémi testvérek, akik ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat a Veszprém Vármegyei Főügyészség.

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.