Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Október 05. 19:17, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Ízek orgiája a Tupperware Főzőklubban

Ízek orgiája a Tupperware Főzőklubban

Ínycsiklandó falatok kerültek ma is (október 5-én) a Tupperware Főzőklub asztalára.

Mint minden hónap első szerdáján, így ma is összegyűltek a főzőklub háziasszonyai a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában, Drozdikné Jutka vezetésével, hogy kipróbáljanak egy pár új receptet.

Természetesen a fő szempontok mindig maradnak: egészséges, tápláló, könnyen beszerezhető alapanyagok felhasználásával, gyorsan elkészíthető, de mégis különleges falatok elkészítése a cél. Mindig a szezonnak megfelelő zöldségek-gyümölcsök és hozzávalók kerülnek az asztalra, hogy aztán abból mindenki számára ízletes ételek születhessenek.

Ezúttal több elemózsiában a méz kapott központi szerepet. Az ügyes háziasszonyok bemutatták, hogy nem csak a teában és a mézes puszedliben finom, hanem a gofri ízvilágával is tökéletesen harmonizál. Sőt nagy meglepetésünkre még a csirkecomb is különleges pikantériát kapott az egészséges és ásványi anyagokban gazdag, aranyló méztől.

A következő menü készült el az est folyamán:

  • Sonkás-hagymás-petrezselymes gofri házi joghurttal
  • Szárított paradicsomos, sós gofri bazsalikomos öntettel
  • Citromos – vaníliás gofri csokiöntettel, csokis-meggyes öntettel és tejszínnel
  • Magvas-mézes gofri csupa egészséges gabonamaggal, zabpehellyel
  • Mézes-szójás felsőcomb filé vajas, birsalmás rizzsel

A kellemes hangulatban eltelt klubfoglalkozáson elkészült ételek receptjeit mindenki hazavihette, és természetesen végig is kóstolhatták az érdeklődők a menüsort. Ezen kívül a Tupperware akciós edényei és eszközei is bemutatásra kerültek a másfél óra alatt.

A következő foglalkozás november 2-án (szerdán) 17:00 órakor lesz szintén a művelődési ház emeleti klubtermében, melyre minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak.

Címkék: főzőklub, tupperware

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.