Városlista
2021. október 20, szerda - Vendel

Hírek

2017. Július 01. 13:00, szombat | Helyi
Forrás: proaktivdirekt.com

Itthon is van látnivaló!

Itthon is van látnivaló!

Nézd meg az új margitszigeti multimédiás szökőkutat!

Még egy dolog, ami miatt érdemes a budapestieknek kimenni a Margitszigetre, illetve Budapestre látogatni annak, aki vidéki. Megújult a margitszigeti szökőkút, és megnyílt a főváros első fénykertje is!

Csütörtökön este (június 29-én) ünnepélyes keretek között adták át a nagyközönségnek az új, hiperszuper margitszigeti szökőkutat, illetve a főváros - megkockáztatom, bár lehet, hogy rosszul tudom: az ország - első fénykertjét. A főpolgármester, Tarlós István is ott volt a fényárban úszó eseményen.

Az új szökőkút már nem csak zenél és világít, de híres történelmi eseményeket és személyeket is megjelenít.

A fénykertet a sziget északi oldalán találjátok meg, itt 100 évnél is idősebb fákat világítanak meg, különleges, misztikus hangulatot adva így az egyébként is gyönyörű parknak.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 20. 13:40, szerda | Helyi

Fontos tudnivalók a téli időszámítás kezdetéről

Ugyan az elmúlt években több kezdeményezés is indult az eltörlésére, az őszi óraátállítás egyelőre biztosan velünk marad.

2021. Október 20. 11:39, szerda | Helyi

Tájékoztató katasztrófavédelmi gyakorlatról

2021. Október 20. 11:10, szerda | Helyi

Idei évben is támogatja a nagycsaládosokat a kiskunfélegyházi önkormányzat

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata az idei évben is támogatja a nagycsaládosokat valamint a 2021. évben született újszülöttek családjait.

2021. Október 20. 09:07, szerda | Helyi

Robotsebészet Magyarországon

Az Országos Onkológiai Intézet (OOI) és a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet konzorciumának projektje keretében két robotsebészeti eszköz és két modern ultrahangkészülék kerül beszerzésre.