Városlista
2020. január 26, vasárnap - Vanda

Hírek

2018. Április 18. 16:22, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Ittasan, vezetői engedély nélkül vezetett

Ittasan, vezetői engedély nélkül vezetett

A két ittas, jászszentlászlói férfi csak kocsikázni akart az idegen autóval.

Kiskunfélegyházán 2018. április 13-án hajnalban a járőrök igazoltattak egy Toyota Avensis típusú személygépjárművet, amelyet egy 34 éves férfi vezetett, utasa pedig egy 23 éves férfi volt. A sofőrrel szemben felmerült az ittasság gyanúja, illetve megállapították azt is, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért vele szemben a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság eljárást indított.
Az intézkedés során az is kiderült, hogy az autót rövid idővel korábban egy jászszentlászlói ház garázsából vitte el a két férfi azért, hogy kocsikázzanak. A tulajdonost a rendőrök értesítették, aki ekkor szerzett tudomást arról, hogy eltűnt az autója.
Jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt illetékességből a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság indított eljárást a férfiak ellen. Mindkettejüket gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben, az autót pedig a tulajdonosa vissza is kapta.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 26. 08:45, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István Templomból

Évközi 3. vasárnap – 2020. január 26.

2020. Január 25. 17:45, szombat | Helyi

Hosszú távú kulturális együttműködést kötött a nemzetivé minősített Katona József Színház és a Félegyházi Pékség

Az együttműködés első megvalósulása a magyar kultúra napján színre kerülő, Az ember tragédiája című darabhoz kapcsolódik.

2020. Január 25. 17:42, szombat | Helyi

Elindult a mentők munkáját segítő ÉletMentő mobilalkalmazás

Az alkalmazás megkönnyíti a mentők riasztását és az ő munkájukat is, mert a diszpécser azonnal látja az előre feltöltött egészségügyi adatokat és a bajban lévő pontos helyzetét.

2020. Január 25. 17:17, szombat | Helyi

Az E10-es benzinről ezek a legfontosabb tudnivalók

A hazai kutakon tankolható benzin etanoltartalmának növekedése tartja lázban hetek óta az autós társadalmat. A vezess.hu videóban foglalta össze, mit kell tudni a témáról.