Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Október 20. 08:56, csütörtök | Helyi
Forrás: hirado.hu

Itt figyelmeztetnek ma nagy esőre

Itt figyelmeztetnek ma nagy esőre

Marad a borult, párás idő, csak délelőtt az Alföld déli részén lehet némi napsütés.

Délig még csak kisebb eső, zápor alakulhat ki, majd egybefüggő csapadékzóna érkezik, helyenként akár számottevő mennyiség is eshet. A délkeleti szél időnként megélénkülhet. A hőmérséklet napközben 8 és 13, késő este 3 és 9 fok körül alakul.

Marad az általában borult, párás idő. A nap első felében az Alföld déli és keleti területein még szakadozott lehet a felhőzet, kevés napsütés is elképzelhető, majd délután ott is beborul az ég. A kezdetben a főként a nyugati és északi területeket érintő csapadékzóna fokozatosan kelet felé helyeződik, a Tiszántúlt várhatóan csak késő délután éri el, de ennek bizonytalansága akár több órás is lehet. A legtöbb eső – helyenként akár 20 mm-t is meghaladó – a Kisalföld térségében várható. A délkeleti szél nagy területen élénk, az ország középső harmadán erős lesz, majd délután a Dunántúlon északira fordul és mérséklődik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 13, délkeleten, keleten 14, 16 fok között alakul. Késő estére a Dunától keletre 10 fok köré, nyugatra 3 és 9 fok közé hűl le a levegő.

Címkék: borult, csapadék, eső, szél

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.