Városlista
2020. június 6, szombat - Norbert

Hírek

2016. Október 20. 08:56, csütörtök | Helyi
Forrás: hirado.hu

Itt figyelmeztetnek ma nagy esőre

Itt figyelmeztetnek ma nagy esőre

Marad a borult, párás idő, csak délelőtt az Alföld déli részén lehet némi napsütés.

Délig még csak kisebb eső, zápor alakulhat ki, majd egybefüggő csapadékzóna érkezik, helyenként akár számottevő mennyiség is eshet. A délkeleti szél időnként megélénkülhet. A hőmérséklet napközben 8 és 13, késő este 3 és 9 fok körül alakul.

Marad az általában borult, párás idő. A nap első felében az Alföld déli és keleti területein még szakadozott lehet a felhőzet, kevés napsütés is elképzelhető, majd délután ott is beborul az ég. A kezdetben a főként a nyugati és északi területeket érintő csapadékzóna fokozatosan kelet felé helyeződik, a Tiszántúlt várhatóan csak késő délután éri el, de ennek bizonytalansága akár több órás is lehet. A legtöbb eső – helyenként akár 20 mm-t is meghaladó – a Kisalföld térségében várható. A délkeleti szél nagy területen élénk, az ország középső harmadán erős lesz, majd délután a Dunántúlon északira fordul és mérséklődik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 13, délkeleten, keleten 14, 16 fok között alakul. Késő estére a Dunától keletre 10 fok köré, nyugatra 3 és 9 fok közé hűl le a levegő.

Címkék: borult, csapadék, eső, szél

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 06. 14:00, szombat | Helyi

Szoros versenyben dőlt el a cím

Megyénk java, büszkesége, az egyik legkedveltebb itala volt ma a főszereplő a megyei pálinkaversenyen.

2020. Június 06. 12:00, szombat | Helyi

Három forgatókönyv szerint folytatódhat ősztől az oktatás

A változatok szerint vagy teljesen elfelejtjük a digitális oktatás új tapasztalatait, vagy részben adaptáljuk ezeket, vagy teljesen új korszak kezdődik az oktatásban.

2020. Június 06. 11:57, szombat | Helyi

A legeltetés ősi hagyomány

Hagyományosan Magyarországon Szent György napján lehet kihajtani a rétre az állatokat.

2020. Június 05. 17:26, péntek | Helyi

Trianon emlékére zúgtak a harangok

Június 4-én az Ótemplom előtti Magyarok Nagyasszonya-szobornál gyűltek össze a félegyháziak, hogy megemlékezzenek nemzeti összetartozásunk ünnepnapjáról.