Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Május 11. 13:21, szerda | Bulvár
Forrás: RLM

Iszak Eszti elárulta nyári szépségápolási tippjeit

Iszak Eszti elárulta nyári szépségápolási tippjeit

Eszti a természetes szépség híve, így smink esetében is a barackos, púderes árnyalatokat részesíti előnyben, ha körmökről van szó, akkor a fagyi színekre szavaz.

A Miss Balaton by Cosmopolitan szépségverseny tanácsadójaként pedig azt is elmondta, ő hogyan ápolja a bőrét nyáron.

„Nyáron szerintem elég egy leheletvékony alapozó, egy kis szempillaspirál és szájfény, nem áll jól senkinek, ha egy „maszk” van az arcán. Az idei trendeknek megfelelően a körmöket pedig a cukorka vagy fagyi színekkel dobhatjuk fel. A Miss Balaton versenyek során az elmúlt két évben azt tapasztaltam, hogy sikeresebbek voltak azok a lányok, akik a természetes szépség mellett tették le a voksukat, és minimál sminkben jelentek meg a zsűri előtt” – kezdte Eszti. „A smink mellett szerintem a hajban is a természetesség a nyerő, nem kell mindenkinek szögegyenesre vasalni a haját, vagy éppen göndör loknikat varázsolni. Ami még nagyon fontos, a rövid haj is lehet nagyon csajos, nem kell mindenáron póthajat rakatni.”

Eszti azt is elárulta, hogy ő hogyan tartja frissen és hidratáltan az arcbőrét: titka a kókuszolaj, a sheavaj és az aloe vera.

„Amellett, hogy rengeteg vizet iszom, nyáron extrán odafigyelek a bőröm hidratálására. Nekem a legnagyobb aduászom a kókuszolaj, ami bőrre, hajra és még sütéshez is jó. Hajmosás után például úgy használom, hogy a nedves hajtövembe és fejbőrömbe masszírozom, majd befóliázom, és reggel mosom le, amellett, hogy táplálja a hajam a növekedésben is segít. Az arcomat aloe verával ápolom: arcmosás után befújom 100% aloe vera spray-vel, és csak utána hidratálom” – fedte fel titkait a VIVA Tükröm, tükröm című műsorának vezetője.



Iszak Eszti Dukai Reginával és Epres Pannival együtt számos tanáccsal segíti majd idén is a Miss Balaton by Cosmopolitan versenyzőit, amelyre még május 15-ig jelentkezhetnek a 18 és 28 év közötti lányok a www.missbalaton.hu oldalon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.