Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Február 14. 20:26, kedd | Helyi
Forrás: Horváth Annamária

Ismét úton a kavalkád: Anna and the Barbies koncert Kiskunfélegyházán!

Ismét úton a kavalkád: Anna and the Barbies koncert Kiskunfélegyházán!

Kiskunfélegyházán a Rocktárba látogat friss dalával hóna alatt az Anna and the Barbies február 18-án, előzenekar a Jónás Vera Experiment, vendégként pedig a LOYAL zenekar csatlakozik a színes társasághoz.

Az idén 13 éves Anna and the Barbies elmúlt éve egy igazi összművészeti kavalkád volt. Az UTÓPIA turné során az ország leglátványosabb helyszínein adtak koncerteket artistákkal, különleges díszlettel és kortárs költőkkel karöltve. Ennek az emlékezetes útnak a végén, tavaly novemberben dupla teltházzal zárták az évet a Fővárosi Nagycirkuszban. Február 9-én debütált a ’Karjaidban’ (Szeresd a vesztest is, ne csak a bajnokot) című daluk és klipjük, melynek élő verzióját láthatja, hallhatja most először a közönség. Áprilisban várható következő nagy dobásuk: egy egészen rendhagyó újdonsággal rukkol elő a zenekar, bemutatják a cirkuszos koncertekről készült dokumentumfilmet. A háttérben pedig továbbra is folynak a lázas munkálatok, melyek a hetedik Anna and the Barbies nagylemezt készítik elő. Az egy évtizednyi hamisítatlan rock’n’roll menetelés az undergound szcéna kiskocsmáiból, klubjaiból a Budapesten őshonos Anna and the Barbiest rendkívüli színpadokra emelte, s ebben nagy szerepe volt már-már családdá vált rajongói közösségének is.
A csapat előzenekaraként a Jónás Vera Experimentet hallgathatja meg a nagyérdemű. Jónás Vera dalainak stílusmeghatározása személyes könnyűzene, amellyel koncertjein magával ragadja a közönséget: a táncolnivaló, ugyanakkor mély dallamokon, valamint a szövegeken keresztül szinte belelátunk a frontember lelkébe. Legújabb, 2016-ban megjelent, Tiger, Now! című albumának dalaival garantáltan bemelegíti az estét és egy új kedvenccel tágíthatja a megjelentek zenei horizontját. A nemrégiben Fonogram jelöléssel és Artisjus Junior díjjal is jutalmazott énekes-dalszerzőnőre érdemes odafigyelni.
A vendégként csatlakozó LOYAL zenekar igazi kárpát-medencei blues-rock banda, melyben ismerős arcok is feltűnnek például az énekes, Baricz Gergő személyében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Tavaszi zsongás a főtéren

Színes virágkavalkáddal, kézműves termékbemutatóval és vásárral, valamint táncos-zenés előadásokkal köszöntötték a tavaszt Kiskunfélegyházán április 27-én.

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.