Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Július 10. 12:37, csütörtök | Helyi
Forrás: petofiszallas.hu

Ismét összefogott Petőfiszállás!

Ismét összefogott Petőfiszállás!

Társadalmi összefogás az Óvoda és az Önkormányzat szebbé tételéért.

Ismét összefogott Petőfiszállás! Megközelítőleg 50 ember vett részt a legutóbbi társadalmi öszefogásban, amely keretén belül az Óvoda és az Önkormányzat Hívatalának járdáit kicserélték térbutkolatra. Új drótkerítést építettek az óvodánál. Munkagéppel tereprendezést végeztek.

Petőfiszállás polgármestere és képviselőtestülete köszönetet mond mindenkinek, aki részt vett ezen példaértékű társadalmi munkában. Külön köszönetet mondunk Szabó András vállalkozónak.

"Nagyon szépen köszönjük mindazoknak az áldozatos munkáját, összefogását akik segítették és segítik, hogy Csicsergő Óvodánk szebb legyen, jobb legyen! Az ovisok, a dolgozók nevében: Kőrös Anikó óvodavezető"

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.