Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Április 04. 10:50, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Kis Mónika

Ismét Koppány aranyak és ezüstök születtek

Ismét Koppány aranyak és ezüstök születtek

A Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Sport Egyesület tagjai 2019. március 30-án két helyszínen képviselték a városunkat.

Az egyik csoport Délegyházára látogatott Szeibert Imre vezetésével. A versenyt a régi kavicsbánya területén és az 1-es tó partszakaszán, csodálatos időben, gyönyörű környezetben szervezte meg a Délegyháza Faluszépítő Egyesület Íjász Tagozata. A versenyre jellemző volt a jó hangulat, a Koppányok a kedves csapattársakkal nagyon jól érezték magunkat. A közel 200 versenyzőt számláló megmérettetésen a következő eredmények születtek:

Modern pusztai íj kategóriában: Zoboki Botond 1., ifj. Fetter Tamás 1., Szeibert Imre 6., Fetterné Nagy Tünde pedig 12., helyezést érte el.

A második csoport a gúnyhatáron túlra utazott, Temesvárra, ahol a TM Archery szervezésében, a Banu Sportcsarnokban egy igen technikás, és nehéz versenyen küzdöttek a Koppányok. Jellemző volt, hogy a célok a terem adta lehetőségekhez képest a legmesszibb távokra voltak kirakva, és nem ritkán nagyon apró célzónába kellett a lövéseket leadni. A kihívásokkal teli versenyt, nagyszerűen bonyolították le a román egyesület tagjai. Ez a verseny egy többfordulós sorozat, a Circuitul de iarnă Indoor elnevezésű sorozat záró versenye is volt egyben.
Az utolsó forduló eredményei:

Modern pusztai íj kategórában: Sárkány Szabina és Bicskeiné Csányi Mária 1. lett, Csankovszki Anna és Csányi József a 2. helyezést érte el, Balanyi Sándor pedig a 8. helyen végzett a nehéz versenyben.

A Circuitul de iarnă Indoor versenysorozat összesített eredményei:
Vadászreflex íj kategórában: Kis Mónika 2., helyezést ért el.
Modern pusztai íj kategóriában: Sárkány Szabina 1, Csankovszki Anna 2., helyen végeztek a többi érintett eredményéről nincs információnk.

Kis Mónika

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.