Városlista
2020. június 4, csütörtök - Bulcsú

Hírek

2019. Április 04. 10:50, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Kis Mónika

Ismét Koppány aranyak és ezüstök születtek

Ismét Koppány aranyak és ezüstök születtek

A Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Sport Egyesület tagjai 2019. március 30-án két helyszínen képviselték a városunkat.

Az egyik csoport Délegyházára látogatott Szeibert Imre vezetésével. A versenyt a régi kavicsbánya területén és az 1-es tó partszakaszán, csodálatos időben, gyönyörű környezetben szervezte meg a Délegyháza Faluszépítő Egyesület Íjász Tagozata. A versenyre jellemző volt a jó hangulat, a Koppányok a kedves csapattársakkal nagyon jól érezték magunkat. A közel 200 versenyzőt számláló megmérettetésen a következő eredmények születtek:

Modern pusztai íj kategóriában: Zoboki Botond 1., ifj. Fetter Tamás 1., Szeibert Imre 6., Fetterné Nagy Tünde pedig 12., helyezést érte el.

A második csoport a gúnyhatáron túlra utazott, Temesvárra, ahol a TM Archery szervezésében, a Banu Sportcsarnokban egy igen technikás, és nehéz versenyen küzdöttek a Koppányok. Jellemző volt, hogy a célok a terem adta lehetőségekhez képest a legmesszibb távokra voltak kirakva, és nem ritkán nagyon apró célzónába kellett a lövéseket leadni. A kihívásokkal teli versenyt, nagyszerűen bonyolították le a román egyesület tagjai. Ez a verseny egy többfordulós sorozat, a Circuitul de iarnă Indoor elnevezésű sorozat záró versenye is volt egyben.
Az utolsó forduló eredményei:

Modern pusztai íj kategórában: Sárkány Szabina és Bicskeiné Csányi Mária 1. lett, Csankovszki Anna és Csányi József a 2. helyezést érte el, Balanyi Sándor pedig a 8. helyen végzett a nehéz versenyben.

A Circuitul de iarnă Indoor versenysorozat összesített eredményei:
Vadászreflex íj kategórában: Kis Mónika 2., helyezést ért el.
Modern pusztai íj kategóriában: Sárkány Szabina 1, Csankovszki Anna 2., helyen végeztek a többi érintett eredményéről nincs információnk.

Kis Mónika

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 11:41, csütörtök | Helyi sport

III. Nyári szünet Jogging Plus futás

2020. Június 03. 13:12, szerda | Helyi sport

Szarka Ádám a virtuális triatlon győztese

A hazai triatlonszezon is eltolódott néhány hónappal a kialakult vírushelyzet miatt. Ennek a problémának orvoslására virtuális versennyel rukkolt elő egy hazai versenyszervező iroda.

2020. Május 26. 16:02, kedd | Helyi sport

Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok

A Magyar Futósport Egyesület a #maradjotthon kampány keretében otthon teljesíthető versenysorozatot szervezett az interneten. A verseny célja, hogy a négy fal fogságában is végezhető mozgásra inspirálja a résztvevőket.

2020. Április 30. 12:25, csütörtök | Helyi sport

Koppány Karantén Kihívás

A koronavírus-járvány miatt szinte minden versenysport leállt a veszélyhelyzet kihirdetése óta. Ez a megszorítás a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Egyesületet is szigorúan érinti.