Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Május 06. 08:09, szerda | Helyi
Forrás: HIROS.HU

Ismét fogadnak járóbetegeket a kórházban

Ismét fogadnak járóbetegeket a kórházban

Ismét fogad járóbetegeket a Bács-Kiskun Megyei Kórház.

A szakrendelésekre és vizsgálatokra azonban szigorú szabályok betartása mellett van csak lehetőség, így érdemes előzetesen telefonon érdeklődni.

Új, szigorított szabályok szerint mától ismét fogad betegeket a Bács-kiskun Megyei Kórház.

Mivel azonban nem minden típusú ellátás érhető el egyelőre, érdemes előzetesen telefonon konzultálni. A járóbeteg-szakellátást, valamint a diagnosztikai ellátásokat is csak telefonos időpontegyeztetés után lehet igénybe venni.

Ahol lehetőség van rá, telefonos vizit történik, így nem szükséges a személyes orvos-beteg találkozás. Ha ily módon nem oldható meg a beteg panaszának, egészségügyi problémájának a kezelése, akkor időpontot kap személyes megjelenésre.

Óránként maximum 4 betegvizsgálatot végezhet egy szakrendelés, ezért mindenkitől azt kérik, hogy pontosan tartsa be az előjegyzési időpontot, és várakozás esetén tartsák be egymástól a 1,5 méter távolságot.

A járóbeteg-ellátáson belül a fül-orr-gégészeti, a gasztroenterológiai szakvizsgálat, valamint az egynapos sebészeti beavatkozás előtt koronavírus PCR vizsgálat elvégzése kötelező. Az elektív beavatkozásokra csak 1 negatív vizsgálati eredmény birtokában kerülhet sor.

Forrás: HIROS.HU

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.