Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Május 26. 14:36, hétfő | Helyi
Forrás: BAON

Ismét bombariadó Kecskeméten!

Ismét bombariadó Kecskeméten!

Ma, május 26-án újabb bombafenyegetést kapott a Mercedes.

Noha a rendőrség múlt héten elfogta azt a nőt, aki előbb május 7-én, majd május 20-án csinált bombariadót a kecskeméti Mercedes-gyárban, ma, május 26-án újabb bombafenyegetést kapott a Mercedes - értesült a baon.hu.

A rendőrség értesüléseinket ezúttal is megerősítette. Sztipichné Kozári Edina, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. marketing- és PR-vezetője érdeklődésünkre elmondta: a gyártást ismét leállították, a dolgozókat hazaküldik.

Mi lehet a cél?
A kecskeméti Mercedes-gyárat negyedszer kell kiüríteni bombariadó miatt. A bíróságok mellett a leggyakrabban a Mercedes-gyárat zaklatják bombariadókkal, az elmúlt hetekben kétszer is volt rá példa, a gyanúsítottat múlt kedden vette őrizetbe a rendőrség. A nő, aki azóta már előzetes letartóztatásban van, munkahelyi konfliktusait akarta a bombariadóval megoldani.
2012-ben is elfogták a robbantással fenyegetőző, mint kiderült, a gyárba szerelemféltésből telefonáló asszonyt, aki egy év börtönt kapott, felfüggesztve.

Forrás: BAON.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.