Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2013. Október 21. 14:36, hétfő | Helyi
Forrás: - Gulyás -

Iskolabörze a Szakmaközi Művelődési Házban

Iskolabörze a Szakmaközi Művelődési Házban

Iskolabörzét tartanak a Szakmaközi Művelődési Házban ma (október 21-én) 13-17 óra között az általános iskolát befejező diákok és szüleik számára.

Iskolabörzét tartanak a Szakmaközi Művelődési Házban ma (október 21-én) 13-17 óra között az általános iskolát befejező diákok és szüleik számára. A rendezvényen öt középiskola képviselteti magát. Az iskolabörzén az intézmények képviselői a szóróanyagok mellett leginkább a személyes konzultációra készültek, hiszen a fiatalok számos kérdéssel fordulnak egy-egy börze alkalmával hozzájuk. A mai rendezvényen nem csak a diákok, de a szülők is megfordulnak a standoknál és érdeklődnek a különböző szakok, képzési lehetőségek iránt. Kiállító iskolák: Constantinum Nevelési-Oktatási Intézmény Katolikus Gimnázium és Szakközépiskolája, Kiskunfélegyházi Szakképző Intézmény és Kollégium Kossuth Lajos Középiskolája és Szakiskolája Közgazdasági Szakközépiskolája, Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium, Móra Ferenc Gimnázium, Szent Benedek Gimnázium Szakképző Iskola és Kollégium Petőfi Sándor Tagintézménye.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 10:37, kedd | Helyi

Vonat és autó karambolozott Kiskunfélegyháza külterületén

A Csongrádi úti tanyák megállóhely közelében történt a baleset.

2024. Április 22. 14:46, hétfő | Helyi

Ma van a Föld Napja

2024-ben újra fókuszban a műanyagok a 34. magyar és az 54. világméretű Föld napján.

2024. Április 22. 14:17, hétfő | Helyi

Sokat árthat a jószándék is!

Ne vigyék haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 22. 14:08, hétfő | Helyi

Családi délelőttöt tartottak a könyvtárban

A Föld napja alkalmából családi délelőttre invitálták az érdeklődőket a Petőfi Sándor Városi Könyvtárba.