Városlista
2024. február 21, szerda - Eleonóra

Hírek

2013. Október 21. 14:36, hétfő | Helyi
Forrás: - Gulyás -

Iskolabörze a Szakmaközi Művelődési Házban

Iskolabörze a Szakmaközi Művelődési Házban

Iskolabörzét tartanak a Szakmaközi Művelődési Házban ma (október 21-én) 13-17 óra között az általános iskolát befejező diákok és szüleik számára.

Iskolabörzét tartanak a Szakmaközi Művelődési Házban ma (október 21-én) 13-17 óra között az általános iskolát befejező diákok és szüleik számára. A rendezvényen öt középiskola képviselteti magát. Az iskolabörzén az intézmények képviselői a szóróanyagok mellett leginkább a személyes konzultációra készültek, hiszen a fiatalok számos kérdéssel fordulnak egy-egy börze alkalmával hozzájuk. A mai rendezvényen nem csak a diákok, de a szülők is megfordulnak a standoknál és érdeklődnek a különböző szakok, képzési lehetőségek iránt. Kiállító iskolák: Constantinum Nevelési-Oktatási Intézmény Katolikus Gimnázium és Szakközépiskolája, Kiskunfélegyházi Szakképző Intézmény és Kollégium Kossuth Lajos Középiskolája és Szakiskolája Közgazdasági Szakközépiskolája, Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium, Móra Ferenc Gimnázium, Szent Benedek Gimnázium Szakképző Iskola és Kollégium Petőfi Sándor Tagintézménye.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 21. 08:58, szerda | Helyi

Ha hasonló vandalizmussal találkozik, értesítse a rendőrséget!

Érthetetlen rongálás idén is a parkerdőben – Miért csinálják?

2024. Február 20. 17:46, kedd | Helyi

Május 1-jén MAJÁLIS a Parkerdőben

2024. május 1-jén, szerdán színes programokkal várják a szórakozni és pihenni vágyókat a kiskunfélegyházi Parkerdőben.

2024. Február 20. 13:44, kedd | Helyi

Hamarosan elrajtol a Tour de Puszta!

Ismét egy télbúcsúztató, átmozgató terep és tájékozódási kerékpár túrára hívja a kihívásokat kereső kerékpárosokat és terepfutókat 2024. március 10-én a Bringabarátok Sportegyesület.

2024. Február 20. 07:56, kedd | Helyi

Anna az uszonyos úszás sellőkirálynője

Rabi Anna a serdülő kategória több számában is kiemelkedő eredményt ért el a Bácsvíz Kupa Uszonyosúszó Országos Versenyen.