Városlista
2019. november 22, péntek - Cecília

Hírek

2013. Október 21. 14:36, hétfő | Helyi
Forrás: - Gulyás -

Iskolabörze a Szakmaközi Művelődési Házban

Iskolabörze a Szakmaközi Művelődési Házban

Iskolabörzét tartanak a Szakmaközi Művelődési Házban ma (október 21-én) 13-17 óra között az általános iskolát befejező diákok és szüleik számára.

Iskolabörzét tartanak a Szakmaközi Művelődési Házban ma (október 21-én) 13-17 óra között az általános iskolát befejező diákok és szüleik számára. A rendezvényen öt középiskola képviselteti magát. Az iskolabörzén az intézmények képviselői a szóróanyagok mellett leginkább a személyes konzultációra készültek, hiszen a fiatalok számos kérdéssel fordulnak egy-egy börze alkalmával hozzájuk. A mai rendezvényen nem csak a diákok, de a szülők is megfordulnak a standoknál és érdeklődnek a különböző szakok, képzési lehetőségek iránt. Kiállító iskolák: Constantinum Nevelési-Oktatási Intézmény Katolikus Gimnázium és Szakközépiskolája, Kiskunfélegyházi Szakképző Intézmény és Kollégium Kossuth Lajos Középiskolája és Szakiskolája Közgazdasági Szakközépiskolája, Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium, Móra Ferenc Gimnázium, Szent Benedek Gimnázium Szakképző Iskola és Kollégium Petőfi Sándor Tagintézménye.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 22. 15:27, péntek | Helyi

Móra Ferenc Művelődési Központ decemberi programja

A Móra Ferenc Művelődési Központ szeretettel meghívja és várja decemberi rendezvényeire.

2019. November 22. 14:05, péntek | Helyi

Megtetszett neki a nő és önkielégítést végzett előtte

A 47 éves vádlott szeptember 7-én reggel Kiskunfélegyházán a vasútállomáson meglátott egy fiatal nőt, és mivel megtetszett neki a sértett, követni kezdte a Kossuth utcán a városközpont irányába.

2019. November 21. 21:48, csütörtök | Helyi

Fiú Országos Birkózó Diákolimpia

Fiú országos birkózó diákolimpiának ad otthont a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokot, november 23-án, szombaton 11 órától.

2019. November 21. 21:40, csütörtök | Helyi

Forgalomkorlátozás várható a Kossuth utcán

A karácsonyi díszkivilágítás kihelyezését végzik november 22-én, pénteken 7.30-tól körülbelül 14 óráig, emiatt forgalomkorlátozásra lehet számítani.