Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Július 24. 07:37, vasárnap | Helyi
Forrás: HVG

Ingyen személyi edzőt szeretne?

Ingyen személyi edzőt szeretne?

Itt megtalálja! Az alábbi weboldalon izomcsoportonként választhatjuk ki, mire akarunk gyúrni.

Nem mindegy, melyik nemhez tartozunk, mint ahogy az sem, hogy a karunkat vagy a lábunkat erősítenénk, netán a hasunkat kockásítanánk. A Musclewiki (https://musclewiki.org/Main_Page) nevű weboldalon viszont célzottan kereshetünk rá a leghatékonyabb gyakorlatokra.

Az oldalra fellépve egy férfi, illetve egy nő izomzatának rajzát láthatjuk, itt választhatjuk ki a megcélzott izomcsoportot, akár elöl a testen, akár hátul. Ha ráállunk a választott részre, pirosra színeződik az izomcsoport, és ha rákattintunk, egy újabb ablakba jutunk, ahol három videós gyakorlatot látunk – ezekkel az adott izomcsoportot erősíthetjük. A gyakorlatokról még leírást is olvashatunk, igaz, angol nyelven.

A Musclewikin néhány kalkulátort is találunk, így kiszámolhatjuk a napi kalóriaszükségletünket (testedzésünk, életkorunk, súlyunk és magasságunk függvényében), illetve megnézhetjük, hogy miképp kell összeválogatni a szénhidrátot, a zsírt és a fehérjét a különböző diétákban.

A Directory opció alatt az oldalon szereplő valamennyi gyakorlat (kattintható) listáját láthatjuk, a nehézségi fokukkal, illetve a hozzájuk tartozó sportszerekkel egyetemben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.