Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Szeptember 19. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

Infokiskunfelegyhaza: Oldalunk folyamatosan fejlődik

Infokiskunfelegyhaza: Oldalunk folyamatosan fejlődik

Az utóbbi hónapokban áttekinthetőbb, gyorsabb lett, és letisztultabb formát kapott a www.infokiskunfelegyhaza.hu

A kor igényeinek megfelelően alakítjuk oldalunkat a minél könnyebb adat- és informácó elérésének érdekében. A napokban optimalizálódott mobil-alkalmazásunk is, mely által olvashatóbb és könnyebben kezelhetőek a hírek, információk és képgaléria, valamint az oldalunkon megtalálható traffipax, orvosi ügyeletek, programok, menüajánlat, cégregiszter stb.

Cégregiszterünkben Kiskunfélegyháza és a környékbeli települések cégei, vállalkozói, üzletei találhatók meg, és mintegy mini weboldalként működve tartalmazzák a legfontosabb információkat és elérhetőségeket térképpel mellékelve, mely szervesen kapcsolódik mobilunk navigácójához.

Amennyiben szeretne Ön is csatlakoztni vállalkozásával a fent leírt regiszterünkhöz, kérjük jelezze irodánkban (Kiskunfélegyháza, Dr. Holló Lajos u. 2. Tel.: 76/430-455) vagy munkatársunknál a 06-20/410-2833-as telefonszámon és személyesen felkeressük Önt ajánlatunkkal.

Oldalunkon megtalálhatók Kiskunfélegyháza és a környékbeli települések legfrissebb hírei, anyakönyvi hírek, rendőrségi hírek, felhívások, traffipax információk, orvosi és állatorvosi valamint gyógyszertári ügyeletek, programajánló, menüajánlatok, különböző érdekességek, izgalmas és ismeretterjesztő cikkek. A városi rendezvényeken készült képek galériába gyűjtve szintén megtalálhatók portálunkon.

A legfrissebb Szuperinfó újságot már csütörtökön olvashatják ha ellátogatnak oldalunkra.

Böngésszenek és olvasgassanak! Jó szórakozást kívánunk a továbbiakban is!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.