Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Hírek

2012. Január 13. 14:42, péntek | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Indul az új show - az RTL már csak Stohl Andrásra vár?

Indul az új show - az RTL már csak Stohl Andrásra vár?

Az már szinte biztos, hogy az RTL Klub újabb alcsatornát indít RTL 2 néven, azt azonban még homály fedi, hogy mikor és milyen produkciókat tűz majd képernyőre.

Konkrétumokról egyelőre nem szól a fáma, azonban szárnyra kapott a pletyka, miszerint a Szombat esti láz ismét látható lesz a képernyőn.

Csonka András remekül alakított a villában a rögtönzött Szombat esti láz műsorvezetőjeként, ezért kézenfekvő lenne a továbbiakban is vele dolgozni.

- Mivel az RTL Klub még a műsor indulását sem jelentette be hivatalosan, konkrétumokkal én sem tudok szolgálni - kezdte az Új Ásznak Csonka András. - Életem egyik meghatározó eseménye volt, amikor 2006-ban Keleti Andreával megnyertük a táncversenyt. Mellesleg ki lenne az a bolond, aki nem vállalná el, ha felajánlanák neki ezt a szerepet - titokzatoskodott a színész.
A táncos műsor házigazdájának azonban elsősorban Stohl Andrást emlegetik, hiszen körülbelül a csatorna indulásával egyidejűleg szabadul a börtönből. Mivel a továbbiakban is számít az RTL Klub a színészre, szinte kézenfekvő választás lenne a műsorvezetői szerepre. Stohl András ügyvédje, dr. Ruttner György véleménye szerint is egy nagy volumenű, élő show-ban állná meg ügyfele legjobban a helyét.

- Egy ilyesfajta műsor nagyon speciális adottságot igényel, és nem sokan vannak, akik ezt tudják - nyilatkozta korábban a napilapnak az ügyvéd.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,

2022. Augusztus 04. 12:02, csütörtök | Bulvár

Magyarországon tartják a guppi tenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását

Magyarországon tartják a guppi díszhaltenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását augusztus 4-6. között, a Pakson megrendezésre kerülő versenyen mintegy 80 tenyésztőtől 200 halpár érkezett 18 országból

2022. Augusztus 04. 08:04, csütörtök | Bulvár

Elindul az Omega együttes életműsorozata

Elindítja az Omega együttes életműsorozatát a GrundRecords. A legendás zenekar felvételeinek sorát nyitó CD-ken az első, 1968-as nagylemezt megelőző időszak kislemezeit, rádiófelvételei szerepelnek.