Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Január 14. 10:13, kedd | Külföld
Forrás: ÉrdekesVilág

Imádnivaló jegesmedvebocs az internetezők új kedvence

Imádnivaló jegesmedvebocs az internetezők új kedvence

Kanadában, a torontói állatkertben született november elején az az aranyos jegesmedvebocs, aki pillanatok alatt az internet új sztárja lett.

Kanadában, a torontói állatkertben született november elején az az aranyos jegesmedvebocs, aki pillanatok alatt az internet új sztárja lett. Születése után még az életéért küzdöttek két testvérével együtt. Sajnos a három jegesmedvebocs közül kettő 48 órán belül elpusztult, míg a harmadik életét az inkubátor mentette meg.

Két hónap elteltével megerősödött és megtette első, bizonytalan lépéseit, amelyről a videót már több mint 4 millióan nézték meg, alig pár nap alatt. A gondozók igyekeznek minden fontos pillanatot megörökíteni és feltölteni a kis bocs életével kapcsolatban. Mindennapos fejlődését pedig YouTube videókon keresztül követhetik az internetezők.

A kis jegesmedve első lépései:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt

2024. Április 17. 13:39, szerda | Külföld

Mateusz Morawieczki: a migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni

A migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni, és ezért is olyan veszélyes - mondta Mateusz Morawiecki volt lengyel miniszterelnök kedden Brüsszelben.