Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Hírek

2015. Augusztus 28. 11:02, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Illegális bevándorlókat szállító kistehergépkocsi borult fel M5-ös autópályán

Illegális bevándorlókat szállító kistehergépkocsi borult fel M5-ös autópályán

A rendelkezésre álló adatok szerint egy illegális bevándorlókat szállító kistehergépkocsi borult fel a sztráda Bács-Kiskun megyei szakaszán.

Az elsődleges információk alapján egy embercsempész vezette azt a járművet, amely a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. augusztus 28-án 2 óra 20 perc körüli időben az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán, a 102-es kilométerszelvény közelében eddig tisztázatlan körülmények között átszakította a szalagkorlátot, majd felborult és a Szeged felé vezető oldalon állt meg.

A rendőrök a helyszínre érkezéskor a járműnél nem találtak senkit. A helyszínelés során folyamatosan merültek fel információk arra vonatkozóan, hogy a sztrádán a helyszín közelében sérült személyek találhatóak. A kiérkező egyenruhások az M5-ös autópályán ezidáig 18 szír illegális bevándorlót találtak meg, akik közül 10 főt a mentőszolgálat munkatársai és a rendőrök kórházba szállítottak.

Kunszállás belterületén 3 óra 20 perc körüli időben egy sebesült kezű férfit talált az egyik helyi polgárőr, aki azonnal értesítette a rendőrséget. Az adatgyűjtés és tanúkutatás során beszerzett adatok alapján az autópályán hagyott járművet a Kunszállásról kórházba szállított 31 éves román állampolgár vezette. Őt a rendőrök - egészségügyi ellátását követően - előállították a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságra, majd embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 09. 15:32, kedd | Helyi

Vasárnap lesz a augusztusi vásár Félegyházán

2022. Augusztus 08. 16:29, hétfő | Helyi

Ezek teljesen megőrültek?

Hát persze, hogy igen! És hogy melyik hajó süllyed el először, az augusztus 13-án a hartai Dunaparton, az Őrült Hajók Versenyén kiderül!

2022. Augusztus 08. 15:12, hétfő | Helyi

Változott a hulladékudvar nyitvatartása

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2022. augusztus 2-től a kiskunfélegyházi Csongrádi úti hulladékudvar (vásártér mellett) az alábbiak szerint tart nyitva:

2022. Augusztus 08. 12:16, hétfő | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.