Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. November 17. 07:44, kedd | Belföld
Forrás: MTI

Illegális bevándorlás - Kormányszóvivő: véget kell vetni a félrebeszélésnek

Illegális bevándorlás - Kormányszóvivő: véget kell vetni a félrebeszélésnek

Az illegális bevándorlással kapcsolatban \"véget kell vetni a félrebeszélésnek\" - mondta az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában Kovács Zoltán kormányszóvivő.

A görög hatóságok évek óta jelzik, hogy az érkezők között olyanok is vannak, akik "kitűnően kapcsolódnak, képesek kapcsolódni az egyébként Európában létező terrorfenyegetéshez", biztonságpolitikai szakértők és rendvédelmi vezetők pedig szintén hosszabb ideje beszélnek arról, hogy soha nem volt ilyen magas a kontinens terrorfenyegetettsége - közölte.

Neki kell állni feltárni azokat az elemeket, amelyek egyértelműen összekapcsolják az illegális bevándorlást és a terrorizmust - mondta Kovács Zoltán. Hozzátette, hogy az uniós döntésképtelenség miatt "teljesen új európai politikára van szükség".

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.