Városlista
2023. október 2, hétfő - Petra

Hírek

2012. Április 13. 14:23, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Ijesztően eltorzult Janet Jackson alakja

Ijesztően eltorzult Janet Jackson alakja

Egy fogyókúrás programot próbál reklámozni Janet Jackson, a hatás azonban kétséges, ugyanis a sztár alakja egészen furcsa.

Egy fogyókúrás program szóvivője lett a súlyingadozásairól ismert Janet Jackson, reklámfotóival és videóival azonban nem biztos, hogy bárkit is a súlycsökkentésre tud majd biztatni, alakja ugyanis egészen eltorzult. A 45 éves sztárt láthattuk már kerekdednek és karcsúnak is, arról pedig megoszlottak a vélemények, hogy mikor is néz ki igazán jól, abban azonban szinte mindenki egyetért, hogy ezúttal csúnyán túllőtt a célon, ugyanis sokkal jobban festett, mielőtt beszállt a programba.

A korábbi fényképeken kifejezetten egészséges benyomást keltő énekesnő dereka az új reklámokban olyan vékony a csípőjéhez és a vállaihoz viszonyítva, hogy egyesek szerint egy űrlényre emlékeztet, és felmerült már az a pletyka is, hogy eltávolíttatta néhány bordáját. Ez azonban még nem minden, ugyanis az arca is furcsán megváltozott: amellett, hogy egészen beesett lett, szinte teljesen élettelennek is tűnik, ami szintén arra utal, hogy sebészek keze van a dologban.

Hogy pontosan mi is történt, azt persze csak találgatni lehet, Janet Jackson azonban nagyon elégedett a végeredménnyel. "Most jól érzem magam. Így akartam kinézni - mondta el a sztár. - Még akarok fogyni, de már nem sokat. Tudom, hol kell majd megállnom." A kérdés csak az, hogy ezt vajon a célközönség lelkesítőnek tartja-e, vagy inkább fenyegetésnek veszi.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Annyira berúgott a zalai vasutas, hogy leállt miatta a vonatközlekedés

Vádat emeltek egy forgalmista ellen, aki az egyik zalai vasútállomáson tavaly karácsonykor annyira lerészegedett, majd elaludt, hogy leállt miatta a vasúti közlekedés - közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Bulvár

Kútból mentettek ki egy macskát az ajkai tűzoltók

Kislődön lődörgött, aztán pórul járt Carlos, a kandúr.

2023. Szeptember 26. 07:52, kedd | Bulvár

Elon Muskkal találkozott Novák Katalin Texasban

Novák Katalin köztársasági elnök a nyugati világot érintő demográfiai válságról és lehetséges megoldásairól is tárgyalt a Tesla alapító-vezérigazgatójával, Elon Muskkal az autógyártó közelmúltban átadott központjában, Austinb

2023. Szeptember 26. 06:00, kedd | Bulvár

ELTE-kutatás: a rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni

A rövid orrú kutyák hajlamosabbak emberi segítséget kérni, ha problémákkal szembesülnek, mint közepes orrhosszú társaik - állapították meg legújabb vizsgálatuk alapján az ELTE Természettudományi Kar munkatársai.