Városlista
2022. szeptember 30, péntek - Jeromos

Hírek

2012. Április 13. 14:23, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Ijesztően eltorzult Janet Jackson alakja

Ijesztően eltorzult Janet Jackson alakja

Egy fogyókúrás programot próbál reklámozni Janet Jackson, a hatás azonban kétséges, ugyanis a sztár alakja egészen furcsa.

Egy fogyókúrás program szóvivője lett a súlyingadozásairól ismert Janet Jackson, reklámfotóival és videóival azonban nem biztos, hogy bárkit is a súlycsökkentésre tud majd biztatni, alakja ugyanis egészen eltorzult. A 45 éves sztárt láthattuk már kerekdednek és karcsúnak is, arról pedig megoszlottak a vélemények, hogy mikor is néz ki igazán jól, abban azonban szinte mindenki egyetért, hogy ezúttal csúnyán túllőtt a célon, ugyanis sokkal jobban festett, mielőtt beszállt a programba.

A korábbi fényképeken kifejezetten egészséges benyomást keltő énekesnő dereka az új reklámokban olyan vékony a csípőjéhez és a vállaihoz viszonyítva, hogy egyesek szerint egy űrlényre emlékeztet, és felmerült már az a pletyka is, hogy eltávolíttatta néhány bordáját. Ez azonban még nem minden, ugyanis az arca is furcsán megváltozott: amellett, hogy egészen beesett lett, szinte teljesen élettelennek is tűnik, ami szintén arra utal, hogy sebészek keze van a dologban.

Hogy pontosan mi is történt, azt persze csak találgatni lehet, Janet Jackson azonban nagyon elégedett a végeredménnyel. "Most jól érzem magam. Így akartam kinézni - mondta el a sztár. - Még akarok fogyni, de már nem sokat. Tudom, hol kell majd megállnom." A kérdés csak az, hogy ezt vajon a célközönség lelkesítőnek tartja-e, vagy inkább fenyegetésnek veszi.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.