Városlista
2020. május 31, vasárnap - Angéla

Hírek

2015. Március 24. 14:16, kedd | Helyi sport
Forrás: Dinnyés Gyula

Íjászverseny a vándorzászlóért

Íjászverseny a vándorzászlóért

Immáron 28. alkalommal írták ki a Vándorzászlóért tradicionális íjászversenyt! Ezúttal a Nyílegyenes IC csapata adott helyszínt Kunszentmiklóson a megmérettetésnek.

Immáron 28. alkalommal írták ki a Vándorzászlóért tradicionális íjászversenyt! Ezúttal a Nyílegyenes IC csapata adott helyszínt Kunszentmiklóson a megmérettetésnek.

A sok belvíz ellenére is sikerült vízmentes íjászpályát építeni a szervezőknek.
Turul Koppány Íjászai He íjászai 13 fővel neveztek a versenybe.

Szólya Imre, Bense László, Keserű Szilvia, Szeibert Nóra, Szeibert Imre, Kiss János, Tóth Mihály, Dongó Anita, Bányai Lili, Boldog Bence, Lovas Ferenc, ifjú Lovas Ferenc és Dinnyés Gyula.

A hatalmas szélben lebonyolított verseny szedte az áldozatokat, de mindenkinek egyformán fújt.

Koppányok közül a legsikeresebb Keserű Szilvia, aki a felnőtt női kategóriát magabiztosan 21 pontos előnnyel nyerte. Ugyanebben a kategóriában Bányai Lili szoros eredménnyel 5. lett.

Szeibert Nóra ifi lány kategóriában szintén első lett. Ifjú Lovas Ferenc gyerek fiú kategóriában pedig a 4. helyezést érte el.

Szeibert Imre a kiváló eredménnyel 8. helyen zárta a versenyt! Bense László aki folyamatosan bontogatja a szárnyait és egyre jobban teljesít a versenyeken, 17.

Párbajban Szeibert Imre remekelt, hiszen a döntőben három ismételt sorozat után, egy jobb lövéssel (8), de a szél miatt hegyet nem fogó vesszővel veszített, így második lett.

Dinnyés Gyula szenior kategóriában nem túl fényes teljesítménnyel 6.

A vándorzászlóért a legjobb öt helyezett jutott be csapatonként.
Harcvonalba állt Bense László, Szeibert Imre, Tóth Mihály, Szólya Imre, Dinnyés Gyula, a 10-20-30-40-50 méteres távolságra kihelyezett célokkal szembe. Itt a negyedik helyre csúszott vissza a Koppány csapat!

A Vándorzászló nagyon szoros eredménnyel Lajosmizsére vándorolt el.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 26. 16:02, kedd | Helyi sport

Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok

A Magyar Futósport Egyesület a #maradjotthon kampány keretében otthon teljesíthető versenysorozatot szervezett az interneten. A verseny célja, hogy a négy fal fogságában is végezhető mozgásra inspirálja a résztvevőket.

2020. Április 30. 12:25, csütörtök | Helyi sport

Koppány Karantén Kihívás

A koronavírus-járvány miatt szinte minden versenysport leállt a veszélyhelyzet kihirdetése óta. Ez a megszorítás a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Egyesületet is szigorúan érinti.

2020. Március 09. 09:43, hétfő | Helyi sport

Ismét éremeső és félegyházi fölény a diák területi bajnokságon

A 10-11 évesek szabadfogásban, a 12-13 évesek kötöttfogásban küzdöttek meg az elmúlt hétvégén Gyomaendrődön, Dél-kelet Magyarország területi bajnokságán, ahol a tét az országos döntőbe való bejutás.

2020. Március 03. 18:34, kedd | Helyi sport

Sikeres február a Fénypárducoknál

Négy hétvégén ragadtak íjat a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai 2020 februárjában, Kunszentmiklóson, Pécsen, Dunaújvárosban és Tiszaföldváron.