Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Július 01. 10:03, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

II. Lépj közelebb road show

II. Lépj közelebb road show

Ma 9 órától „dübörög” a road show a Szakmaközi Művelődési Házban. A tavalyi év sikereire építve, idén újra megrendezte városunkban a Mozgáskorlátozott Egyesület a „Lépj közelebb” programsorozatát.

9 órától „dübörög” a road show a Szakmaközi Művelődési Házban. A tavalyi év sikereire építve, idén újra megrendezte városunkban a Mozgáskorlátozott Egyesület a „Lépj közelebb” programsorozatát, mely kellemes kikapcsolódást nyújt minden résztvevőnek.

Az eseményt Salmáné Beáta nyitotta meg ünnepi szavaival, majd az első előadó - Horváth Péter a Zepter képviseletétől – vette át a szót.

Az előadás a Bioptron-készülékek működtetéséről, alkalmazási területeiről adott hasznos információkat az érdeklődők számára. Megtudhattuk, hogy a Bioptron-készülékek olyan orvostechnikai eszközök, melyeknek használata kórházakba, szakrendelőkbe, szépségszalonokba, sportközpontokba és otthoni felhasználásra is javallott. Innovatív technológiájának és formatervezésének köszönhetően a Bioptron-készülékek használata mindenkinek egyszerű és biztonságos. Minden készülékhez kapható tartóállvány, amelyen a készülék könnyedén állítható különböző pozíciókba, így a terápiás kezelés során a beteg bármely testrésze kényelmesen elérhető. Mindhárom termék fénye azonos alapjellemzőkkel rendelkezik, ugyanolyan jótékony hatást gyakorol az emberi szervezetre, kizárólag a méretük és a formatervezésük eltérő.
A BIOPTRON AG svájci cég a kilencvenes évek közepén csatlakozott a Zepter Csoporthoz. A fényterápia területén elért kiemelkedő eredményei széles körű tudományos kutatásoknak, évtizedes tapasztalatnak és a Zepter Csoport potenciáljának eredménye. Ezek az eredmények pedig a BIOPTRON Fényterápia Rendszerben öltenek testet.

A nap folyamán sok ehhez hasonló, egészséges életmódhoz kapcsolódó előadáson vehetnek részt az érdeklődők, illetve ugrálóvár, teke, népi játékok és programok sorozata várja az arra látogatókat.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 08:13, péntek | Helyi

Elmarad a Szivárvány Majális

A Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény vezetősége tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy az idei, 2024-es Szivárvány Majális technikai okok miatt elmarad.

2024. Április 19. 07:17, péntek | Helyi

Bronzérem a tájékozódási túraversenyen

2024. április 13-án Pirtón rendezte meg a Rezét SE tájékozódási túraversenyét.

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit