Városlista
2020. június 1, hétfő - Tünde

Hírek

2020. Május 23. 09:25, szombat | Helyi
Forrás: hazipatika.com

Így készülnek a luxushotelek az újranyitásra

Így készülnek a luxushotelek az újranyitásra

Egyre több országban enyhítenek a kijárási korlátozásokon, és az emberek nem adták fel a reményt, hogy egy idő múlva már utazni is újra lehet majd.

Persze semmi nem lesz olyan, mint a vírus előtt, így a szállodáknak is új protokollokat kell életbe léptetniük a minél biztonságosabb vendéglátás érdekében.

A Hilton szállodalánc nemrégiben jelentette be, hogy együttműködést kötöttek az RB nevű céggel, amely a Lysol és Dettol nevű fertőtlenítőszereketgyártja. Ezenkívül felkérték a Mayo Clinicet arra, hogy dolgozzanak ki számukra egy olyan takarítási módszert, ami magában foglalja az olyan, gyakran megérintett felületek tisztítását is, mint a kapcsolók, kilincsek, ajtógombok, távirányítók és termosztátok.

Emellett az olyan kényelmi eszközöket, mint a toll, papír és egyebek, eltávolítják majd a szobákból, a közösségi helyiségek és edzőtermek takarításának gyakoriságát pedig megnövelik. Azt is közölték, hogy igyekeznek minél szélesebb körben kiterjeszteni az érintésmentes "Digital Key" szolgáltatást, amivel a vendégek a mobil eszközeik segítségével csekkolhatnak be a hotelbe és juthatnak be a szobájukba.

Higiéniai menedzsert alkalmaznak
A Hyatt szállodalánc a Global Biorisk Advisoryval együttműködve dolgozza ki az új takarítási protokolljait és akkreditációs programját. Szeptembertől minden hoteljüknek lesz egy higiéniai menedzsere, aki azért fog felelni, hogy betartsák az új takarítási előírásokat. Ők felelnek majd azért, hogy a vendégek a közösségi terekben betartsák a megfelelő szociális távolságot, ellenőrzik a személyzet képzését, az élelmiszerbiztonságot és a levegő minőségét.

A Marriott International szállodalánc azt jelentette be, hogy új, high-tech higiéniás stratégiát terveznek, amelyben az elektrosztatikus porlasztók és kórházi szintű fertőtlenítők használata is szerepel. Emellett a cég olyan ultraibolya-technológiát is tesztel, amivel fertőtleníthetők a személyzet által közösen használt kulcsok és eszközök.

Ezek az intézkedések létfontosságúak a járvány miatt jelentős bevételkiesést elszenvedő szállodáknak. Helyre kell ugyanis állítaniuk a vendégek bizalmát annak érdekében, hogy újra náluk foglaljanak szobát, ha lehetőségük lesz az utazásra.

Forrás: sg.asiatatler.com

Címkék: luxushotelek

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 31. 08:00, vasárnap | Helyi

Meglepő tünetek jelezhetik a Lyme-kórt

A jellegzetes, kör alakú Lyme-foltot sokan ismerik, azonban nem ez az egyetlen tünete a betegségnek.

2020. Május 30. 14:40, szombat | Helyi

Elmarad a 40. Orbán-napi Borünnep a Hajósi Pincefaluban

Kinyitnak a présházak, családi, baráti körben ünnepelnek.

2020. Május 29. 15:40, péntek | Helyi

Kigyulladt egy sorház Kiskunfélegyházán

Az egységek fél órán belül eloltották a lángokat. A lakókat a mentők vizsgálták.

2020. Május 29. 12:07, péntek | Helyi

Színes dekoráció hirdeti a Gyermeknapot a Platán Iskolában

A Platán utcai Általános Iskola tanítói, tanárai és az intézmény valamennyi dolgozója azon szorgoskodott, hogy méltóképpen „felöltöztessék” Gyermeknap alkalmából az iskolát.