Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Március 17. 05:00, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

Igazoltatáskor bukott le - Több házban is termesztette a marihuánát

Igazoltatáskor bukott le - Több házban is termesztette a marihuánát

A soltvadkerti gyanúsított használatában lévő három házban foglaltak le kábítószergyanús anyagokat a nyomozók.

Soltvadkert belterületén a helyi körzeti megbízott március 15-én 7 óra 20 perckor intézkedés alá volt egy 46 éves helyi lakost, aki egy Citroen Xsaraval közlekedett. A jármű átvizsgálása során két kábítószer gyanús tablettát talált.

Ezt követően a kiskőrösi nyomozók a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaival közösen tartottak helyszíni szemlét a férfi használatában lévő három házban.

A szemle során összesen 850 cannabis indica növényt, bruttó 1272 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, bruttó 1 gramm kábítószergyanús fehér színű port, valamint termesztéshez használt berendezést foglaltak le a rendőrök. A növényekről a botanikus szakértő előzetes szakvéleményében megállapította, hogy azok kábítószernek minősülő hatóanyagot tartalmaznak, amelyek mennyisége a tőszám alapján jelentős.

A kiskőrösi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki F. Lászlót, majd kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.