Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Szeptember 15. 07:26, csütörtök | Külföld
Forrás: mti

Idősek az elnökjelöltek az USA-ban?

Idősek az elnökjelöltek az USA-ban?

Frank Tibor Amerika-szakértő szerint alig pár elnök járt a hetvenes éveiben, amikor az Egyesült Államok elsőszámú vezetője lett.

A szakember az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában azt mondta, Hillary Clinton 68, Trump 70 éves, de az amerikai elnökök döntő többsége az 50-es éveiben járt, amikor megválasztották őket.

Emiatt a kampány hazugságba sodorja őket, erősnek kell mutatniuk magukat, de ahogy Clintonnál, úgy Trumpnál is előkerülhetnek olyan egészségi problémák, amelyeket a választópolgárok "nem néznek majd jó szívvel".

Frank Tibor szerint a demokratákban fel kell, hogy merüljön Clinton lecserélése, ha egészségi állapota ezt indokolja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak

2024. Április 20. 09:44, szombat | Külföld

Megérkeztek az erdélyi Aranyosgyéresre a Norvégiából beszerzett első F-16-os harci repülők

Megérkezett az erdélyi Aranyosgyéresre (Campia Turzii) az első három, Norvégiától beszerzett F-16-os harci repülő - közölte pénteken a román védelmi minisztérium (MAPN).

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.