Városlista
2020. június 7, vasárnap - Róbert

Hírek

2016. Június 23. 10:03, csütörtök | Helyi
Forrás: hirado.hu

Idén nem lesz új iPhone

Idén nem lesz új iPhone

A rossz hírt a megbízható cupertinói belső informátorokkal rendelkező Wall Street Journal és a VentureBeat szivárogtatta ki.

Ismert, hogy az Apple a kezdetektől kétéves frissítési ciklusokban újítja meg az iPhone-t: egyik évben az előző évi csiszoltabb változata, a következőben pedig a valóban új modell landol a piacon. Tavaly volt a ráncfelvarrás éve: a készülék gyakorlatilag megegyezett az elődjével, csak dögösebb hardvert, nyomásérzékeny kijelzőt és nagyobb felbontású kamerát kapott.

Idén jönne a nagy megújulás: az említett források szerint azonban ez elmarad.

Annak fényében, hogy az első negyedévben az Apple kénytelen volt – történetében először – visszaesést jelenteni, bevétele és részvényeinek árfolyama csúnyán esett, a frissítés elmaradása nem túl bíztató hír. Még ha Tim Cook Apple vezérigazgató fényes jövőről beszélt is a nagyérdeműnek, a számok romlanak.

A VentureBeat arról ír, hogy az idei modellben a legnagyobb változás a 3,5 milliméteres fülhallgató jack dugó likvidálása (a The Verge az ötletet egyszerűen felhasználóellenesnek és ostobának nevezi), egy villámtöltő, az OLED kijelző, s az üvegből készült hátlap lesz.

Mivel a piac azt várja az új 7-estől, hogy az visszalendíti majd az emelkedő pályára a presztizskészüléket, ha a híresztelések igaznak bizonyulnak, folytatódhat a az iPhone-ok lassuló eladási tendenciája.

Címkék: elmarad, iphone, megújulás

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 06. 14:00, szombat | Helyi

Szoros versenyben dőlt el a cím

Megyénk java, büszkesége, az egyik legkedveltebb itala volt ma a főszereplő a megyei pálinkaversenyen.

2020. Június 06. 12:00, szombat | Helyi

Három forgatókönyv szerint folytatódhat ősztől az oktatás

A változatok szerint vagy teljesen elfelejtjük a digitális oktatás új tapasztalatait, vagy részben adaptáljuk ezeket, vagy teljesen új korszak kezdődik az oktatásban.

2020. Június 06. 11:57, szombat | Helyi

A legeltetés ősi hagyomány

Hagyományosan Magyarországon Szent György napján lehet kihajtani a rétre az állatokat.

2020. Június 05. 17:26, péntek | Helyi

Trianon emlékére zúgtak a harangok

Június 4-én az Ótemplom előtti Magyarok Nagyasszonya-szobornál gyűltek össze a félegyháziak, hogy megemlékezzenek nemzeti összetartozásunk ünnepnapjáról.