Városlista
2020. május 29, péntek - Magdolna

Hírek

2013. Április 04. 14:05, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Idegenben győzött

Idegenben győzött

Idegenben győzött a Kiskunfélegyházi HTK-Grand Poker Club U19-es csapata március 31-én (vasárnap)

Soltvadkertre utaztak március 31-én vasárnap a KHTK csapatai a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 17. fordulójában. Sajnos a rendkívüli időjárás végett a felnőtt csapat nem tudott pályára lépni, mivel a pálya játékra alkalmatlan volt. Az ifjúsági csapatok mérkőzését is Bócsán rendezték meg a szabványostól sokkal kisebb pályán. A KHTK U-19-s csapata fegyelmezett játékot nyújtott, a mérkőzésen végig domináltak és a 30. percben Makai Zoltán góljával megszerezték a vezetést is, ami végül a mérkőzés végeredménye lett. A hazai csapat néhány pontrúgása jelentett veszélyt a vendégek kapujára.

Soltvadkerti TE – KHTK-Grand Poker Club 0 – 1 (0-1)

Bócsa: 50 néző
Játékvezető: Fődi Flórián
Asszisztens: Péter-Szabó Ottó

Soltvadkerti TE: Eifert – Palakovics, Balogh Á. (Péczka), Varga, Eiler (Kalló), Putnyik, Móczár, Frei, Szőrfi, Bibók (Kozma), Tasnádi.
Edző: Szlovák Róbert

KHTK: Oroszi – Hájas, Vajda, Sánta, Tóth, Fekete T., Baráth, Rácz (Krepsz), Makai, Balog M., Konkoly (László)
Edző: Fekete Csaba

Gólszerző: Makai (30’)
Sárga lap: Frei illetve Balog M.

Kiemelkedő teljesítmény: Eifert illetve Makai (a mezőny legjobbja), Vajda, Hájas, Sánta

Fekete Csaba (KHTK): Az egész mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült, sok helyzetet kidolgoztunk, de a befejezéseknél pontatlanok voltunk. Gratulálok a csapatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 26. 16:02, kedd | Helyi sport

Jótékonykodtak a kiskunfélegyházi triatlonosok

A Magyar Futósport Egyesület a #maradjotthon kampány keretében otthon teljesíthető versenysorozatot szervezett az interneten. A verseny célja, hogy a négy fal fogságában is végezhető mozgásra inspirálja a résztvevőket.

2020. Április 30. 12:25, csütörtök | Helyi sport

Koppány Karantén Kihívás

A koronavírus-járvány miatt szinte minden versenysport leállt a veszélyhelyzet kihirdetése óta. Ez a megszorítás a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző Egyesületet is szigorúan érinti.

2020. Március 09. 09:43, hétfő | Helyi sport

Ismét éremeső és félegyházi fölény a diák területi bajnokságon

A 10-11 évesek szabadfogásban, a 12-13 évesek kötöttfogásban küzdöttek meg az elmúlt hétvégén Gyomaendrődön, Dél-kelet Magyarország területi bajnokságán, ahol a tét az országos döntőbe való bejutás.

2020. Március 03. 18:34, kedd | Helyi sport

Sikeres február a Fénypárducoknál

Négy hétvégén ragadtak íjat a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai 2020 februárjában, Kunszentmiklóson, Pécsen, Dunaújvárosban és Tiszaföldváron.