Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Január 04. 08:31, szerda | Sport
Forrás: mno.hu

Huszti milliós segítsége - VIDEÓ

Huszti milliós segítsége - VIDEÓ

Jótékony akcióval kezdte a 2012-es évet Huszti Szabolcs:

a Zenit labdarúgója az általa évek óta támogatott Gyermekkor Alapítványnak egymillió forintot, a Madarász kórházban fekvő betegeknek pedig dedikált labdákat, és aláírt FourFourTwo magazinokat adott át.

Visszatérő vendégként fogadták a Madarász utcai Gyermekkórház dolgozói Huszti Szabolcsot, aki évek óta hűséges támogatója az intézet fejlesztéseit finanszírozó Gyermekkor Alapítványnak. Az 51-szeres válogatott labdarúgó 2008-ban csatlakozott a jótékony szervezethez, amelynek kampányleveleiben és a városszerte kihelyezett óriásplakátjain szerepelt. Az elmúlt években – a Zenit légiósát is menedzselő F-Group iroda vezetőjével, Filipovics Vladannal, és a szintén példaértékű karitatív tevékenységet végző Juhász Rolanddal – rendszeres adományokkal segíti a kis betegek korszerű gyógyítását, és sokadik alkalommal látogatja meg a kórházban fekvő gyerekeket.

Huszti Szabolcs a keddi találkozóra sem érkezett üres kézzel: egymillió forintot fizetett be a Gyermekkor Alapítvány számlájára, valamint dedikált labdákat osztott szét, és a FourFourTwo februári számát – amelyben a magyar sajtóban egyedüliként szentpétervári riport jelent meg róla – ajándékozta az onkológián ápolt betegeknek.

„Az ember ilyenkor mindig magába néz, átértékeli az életét, és rájön: valóban nincs fontosabb az egészségnél – összegezte a tanulságokat Huszti Szabolcs. – Hannoverben és a Zenitnél is megszokott program, hogy a klub játékosai ellátogatnak kórházakba, vagy jótékony szervezetek mellé állnak. Én ezt nem azért teszem, hogy jó színben tűnjek fel, vagy, hogy jobban aludjak. Hanem, hogy felhívjam a figyelmet arra: igenis van lehetőség segíteni, és aki teheti, az tegye meg, mert szükség van rá. Korábban a válogatottban kapott prémiumomat ajánlottam fel, de amióta nem szerepelek a nemzeti csapatban, a saját pénzemből adok – jó szívvel, teszem hozzá. Mert tudom, hogy jó helyre kerül. Végigsétáltunk kórházon, és láttam, hogy többek között a mi felajánlásaink is kellettek ahhoz, hogy modern intenzív osztály épüljön, vagy például, hogy az alapítvány megvásárolja azt az ultrahanggépet, amiért a napokban 15 millió forintot fizetett.”

A cikk folytatása az FFT.hu-n olvasható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.