Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. December 02. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: mti - fotó: illusztráció

Huszonöt millió forint gyűlt össze világsztárok dedikált macijaival

Huszonöt millió forint gyűlt össze világsztárok dedikált macijaival

Huszonötmillió forintos rekordösszeg gyűlt össze a VII. Jótékonysági Maci Aukción, amelyen Jennifer Lawrence, Jamie Foxx és Ashton Kutcher amerikai színészek dedikált plüssmedvéi is új gazdára találtak.

A Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány idei jótékonysági árverésének felajánlásai közül Jennifer Lawrence Oscar-díjas amerikai színésznő és Jamie Foxx amerikai színész dedikált plüssmackói 1-1 millió forintért, míg Ashton Kutcher medvéje 650 ezer forintért kelt el - közölte az alapítvány pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint az idei aukción a világsztárok felajánlásai ellenére a magyar hírességek személyes tárgyai sokkal népszerűbbek voltak.

A Dargay Attila özvegye által felajánlott tárgyak 3 millió forintért találtak új gazdára, de ugyanennyiért keltek el Lovasi András és Nyilasi Tibor medvéi és személyes tárgyai is. Emellett milliós nagyságrendben árverezték el a Péterfy Bori, Charlie, Deák Bill Gyula, Deák Kristóf és Mácsai Pál által felajánlott plüssmedvéket is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.