Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Március 09. 13:58, hétfő | Helyi sport
Forrás: khtk.gportal

Huszáros hajrá a Nyárlőrinc ellen

Huszáros hajrá a Nyárlőrinc ellen

KHTK II. – Nyárlőrinc LSC 3-3 (0-2)

Soltvadkert, Műfüves pálya

20 néző

Vezette: Szűcs Gábor (Tamási Roland, Jánosi István)

KHTK: Oroszi T. – Lénárt M. (Kiss I.), Busa I. (Bagi M.), Horváth J., Cseh I. – Fekete T., Fricska M., Fekete I., Keresztesi Z., Polgár I.(Ormándi Z.) – Mizsei A.

Edző: Kertész János

Nyárlőrinc LSC: Kocsis (Hajagos Cs.) – Bimbó, Torbán, László, Bera T. – Hajagos M. (Németh), Kulcsár, Bera A., Papp – Farkas, Bali

Edző: György Csaba

Glsz.: Mizsei A. (69’, 75’), Hajagos M. (73’, öngól), ill. Torbán (19’), Bali (23’, 52’)

Jók: Fekete T., Mizsei A., Cseh I.,ill. Torbán, Bali, Bera T.

Sárga: Lénárt, Horváth, Bagi ill. Bimbó I.

Sajnos fel kellett adni a hazai pálya előnyét, mert még mindig nem lehet mérkőzést rendezni a Honvéd pályán, így a soltvadkerti műfüves pályára kellet elvinni a mérkőzést.

Az első félidőben csak egy csapat volt fent a pályán, ez pedig a Nyárlőrinc. Már a 19. percben megszerezte a vezetést a vendégcsapat, Torbán 22 méterről végezhetett el szabadrúgást, pókhálós lövését Oroszi nem védhette, bombagól. 0-1 Nem sokra rá bal oldali vendég szöglet után Bali 4 méterről zavartalanul a kapuba fejelt. 0-2 Továbbra is több veszélyes támadást vezetett Nyárlőrinc csapata, de ezekből már több gól nem született.

A második félidő elején tovább növelte előnyét a vendégcsapat, jobb oldali szöglet után Bali most lábbal volt eredményes. 0-3 Kertész mester azonnal szerkezeti változtatást hajtott végre és folyamatosan hozta be a friss játékosokat. Ennek köszönhetően, mintha kicserélték volna a KHTK csapatát. A 69. percben Kiss passzolt Mizseinek, akit a tizenhatoson belül buktatták. Büntető! Mizsei Adrián nagy erővel a kapu bal oldalába lőtt. 1-3 Vérszemet kapott a csapatunk és tovább rohamozott. A 73. percben Keresztesi jobb oldalról erősen lőtt be, Hajagos szerencsétlen mozdulata következtében a labda a saját kapujába került. 2-3 Két percre rá Keresztesit buktatták a bűntető területen belül. Mizsei ismét a kapu bal oldalába lőtte. 3-3 A mérkőzés hátralevő idejében a félegyházi csapat meg is nyerhette volna a mérkőzést, de vagy a kapufát találtuk el, vagy a kapus védett.

Összességében kitűnő játékvezetés mellett igazságos eredmény született.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:22, hétfő | Helyi sport

Újabb magyar bajnoki címet szerzett Czakó Zoltán

Abonyban került megrendezésre az U17-es Szabadfogású és Női Országos Bajnokság, egyben Varga János Emlékverseny.

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.