Városlista
2021. január 25, hétfő - Pál

Hírek

2014. Április 22. 14:38, kedd | Helyi
Forrás: Félegyházi Hírek

Húsvéti ajándékfilm 150 gyermeknek

Húsvéti ajándékfilm 150 gyermeknek

A polgármester ezzel a kezdeményezésével azt kívánta elérni, hogy olyan diákok is eljuthassanak a városi moziba, akiknek erre nem lenne lehetőségük.

Százötven hátrányos helyzetű gyermek kapott húsvéti ajándékot idén Kapus Krisztián polgármestertől. Az ünnep hétvégéjén április 19-én , a Jégvarázs című animációs filmet vetítették le a kisdiákok számára a megújult Petőfi Moziban.

A polgármester a gyermekekkel együtt nézte végig az előadást, akik nagyon jól érezték magukat. A filmvetítés után több diák, és szülő is megköszönte a húsvéti ajándékot Kapus Krisztiánnak.

A polgármester ezzel a kezdeményezésével azt kívánta elérni, hogy olyan diákok is eljuthassanak a városi moziba, akiknek erre nem lenne lehetőségük.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 25. 15:04, hétfő | Helyi

Egy darabig még nem dobhatjuk el a maszkot

Egy hazai szakértő szerint az idei évünk még rá fog menni a koronavírus-járványra, vagyis még a vakcinázás elindulásával sem térhetünk vissza varázsütésre a régi életünkhöz.

2021. Január 25. 14:50, hétfő | Helyi

Pórul járhat, ha spórol a lakásbiztosításon

Sokan spórolnak úgy a biztosításon, hogy nem a vagyontárgy valódi értékén fut a szerződésük, vagy az idő múltával nem követik annak értéknövekedését.

2021. Január 25. 11:23, hétfő | Helyi

Új kártevők jelentek meg itthon

Számos új fajt fedeztek fel világszinten elsőként, miközben Magyarországon is úttörőként mutattak ki több kártevőt és kórokozót az Agrártudományi Kutatóközpont Növényvédelmi Intézetének kutatói 2020-ban.

2021. Január 25. 11:18, hétfő | Helyi

Januártól megszűnt a keresetkorlát a megváltozott munkaképességű személyek ellátásaiban részesülők számára

Régóta várt könnyítés lépett érvénybe idén január 1-jén a rokkantsági vagy rehabilitációs ellátás mellett végezhető munka feltételeiben.