Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Hírek

2019. December 11. 16:54, szerda | Helyi
Forrás: hazipatika.com

Humánmeteo: kellemetlen csütörtök jön

Humánmeteo: kellemetlen csütörtök jön

Csütörtökön nemcsak a kettősfronti hatás, hanem az erős szél is okozhat kellemetlen humánmeteorológiai panaszokat.

A Meteo Klinika előrejelzése szerint csütörtökön mind a hideg-, mind a melegfrontra érzékenyek körében jelentkezhetnek panaszok. Egyaránt felléphet fejfájás, migrén, valamint álmatlanság és egyéb alvászavarok. A változékony légköri helyzet mindenkit megvisel, de különösen a szív- és érrendszeri betegek számára nehéz ez az időszak.

A következő napokban gyakran erős lesz a szél, ami az álmatlanság mellett ingerültséget is kiválthat. A gyerekek is élénkebbek, csintalanabbak lehetnek a megszokottnál. Jó hír ugyanakkor, hogy a csapadékos tájakon fokozatosan csökken a levegő szennyezettsége, és az elkövetkező időszakban nem is várható jelentős romlás e téren.

Ami az autós közlekedést illeti, országszerte találkozhatunk nedves, csúszós útszakaszokkal. Az élénk, akár erős szél szintén ronthatja a menetstabilitást, ezért fontos, hogy körültekintően, biztonságra törekedve vezessünk, ha a volán mögé ülünk.

(Címlapfotó: Fotó: iStock)

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 06. 12:18, hétfő | Helyi

Elhunyt Kóbor János, az Omega frontembere

Életének 79. évében meghalt Kóbor János Liszt Ferenc-díjas rockénekes, a Kossuth-díjas Omega együttes alapító tagja – tudatta a zenekar a Facebook-oldalán hétfőn.

2021. December 05. 15:00, vasárnap | Helyi

A kettős kereszt a szeretet erejét is jelképezi

Mint minden évben, idén is felállította a kettős keresztet a Jobbik Magyarországért Mozgalom Kiskunfélegyházi Szervezete a főtéren.

2021. December 05. 15:00, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István Templomból

Advent 2. vasárnapja – 2021. december 5.