Városlista
2022. szeptember 25, vasárnap - Eufrozina

Hírek

2012. Május 06. 07:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / Kiskegyed

Horváth Éva nagy meglepetést okozott

Horváth Éva nagy meglepetést okozott

Az év egyik legszebb napja az anyák napja. Ez az ünnep a sztároknak is szent. Horváth Éva köszöntéssel ébreszti édesanyját.

Nálunk hosszú évek óta hagyomány, hogy anyák napjának reggelén én ébresztem édesanyámat telefonon, és már akkor felköszöntöm. Majd átmegyek hozzá ebédre, és ismét megköszönöm a törődését, szeretetét. Cserepes virágot és egy kis ajándékot szoktam neki átadni. ezúttal azonban egy hévízi wellness-hétvégével leptem meg, mert ráfér egy kis pihenés és kikapcsolódás - meséli Horváth Éva, aki nemrég érkezett haza Mexikóból, ahol az Éden Hotel második szériáját forgatták.

Kiskegyed / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

2022. Szeptember 10. 15:17, szombat | Bulvár

A 20 éves Kowalsky meg a Vega jövőre a Sportarénában ünnepel

Húszéves jubileumát ünnepli jövőre a Kowalsky meg a Vega. A zenekar ebből az alkalomból 2023. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet - közölték a szervezők az MTI-vel.