Városlista
2021. október 15, péntek - Teréz

Hírek

2013. Március 07. 13:01, csütörtök | Helyi
Forrás: - szerk. -

Holló Lászlóra emlékezett Félegyháza

Holló Lászlóra emlékezett Félegyháza

XX. század egyik legjelentősebb magyar expresszív festőjéről, Holló Lászlóról emlékezett meg születésének 126. évfordulója alkalmából március 6-án Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata.

XX. század egyik legjelentősebb magyar expresszív festőjéről, Holló Lászlóról emlékezett meg születésének 126. évfordulója alkalmából március 6-án Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, a Móra Ferenc Gimnázium, a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület és a Holló László Képzőművész Kör. A Móra Ferenc Gimnáziumban délelőtt, a Petőfi téri Holló-szobornál délután tartottak programot.

A festőművész munkásságának jelentőségéről Rátkai Zsuzsa, a Holló László Képzőművész Kör vezetőségi tagja beszélt, aki elmondta féltve őrzi a város Holló László hagyatékát. Közöttük vagyunk mi is, akik március 6-án ennél a szobornál emlékezünk meg városunk szülötte, a XX. század egyik legjelentősebb magyar expresszív festőjéről.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 13:24, péntek | Helyi

Horgászboltba tört be a zsályakereskedő

2021. Október 15. 11:58, péntek | Helyi

Megyei bajnokok a József Attila Általános Iskola asztaliteniszezői

Régen látott sikert értek el a Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola diákjai a Diákolimpia Megyei Asztalitenisz döntőjén.

2021. Október 15. 11:54, péntek | Helyi

Régi zene - iskola új köntösben

Épület avató hangverseny lesz a Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskolában 2021. október 22-én 17 órakor a művészeti iskola tanáraival az I. emeleti Koncertteremben.

2021. Október 15. 11:17, péntek | Helyi

Lakótelepi Futónapot tartott a Darvas Iskola

A Kiskunfélegyházi Darvas József Általános Iskola október 13-án rendezte meg hagyományos lakótelepi futónapját.