Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Március 06. 16:00, vasárnap | Helyi
Forrás: - Adrienn -

Hol ismerkedjünk?

Hol ismerkedjünk?

Amikor elmegyünk nagybevásárlásra, akkor...

1. Kutyasétáltatás
Ha szeretjük a kutyákat, és esetleg nekünk is van legalább egy otthon, akkor mindenképpen járjunk gyakran a népszerű kutyasétáltató parkokba. Az egyik legjobb lehetőség az ismerkedésre a természetben való lődörgés. Így biztos, hogy olyan ember társaságára tehetünk szert, aki hozzánk hasonlóan szereti az állatokat és a romantikus sétálgatásnál nincs is alkalmasabb program arra, hogy beszélgessünk, jobban megismerjük a másikat.

2. Könyvesbolt
A könyvesbolt igazán kedvező terep az ismerkedésre. Könnyedén beszélgetést kezdeményezhetünk bárkivel és a téma is adja magát. Ezt olvasta? Mi a véleménye róla? Ön szerint nekem tetszene? Sok könyvesboltban találunk már kellemes kávézót, ahol egy finom ital mellett megvitathatjuk, kinek mi a kedvenc olvasmánya, zenéje.

3. Szupermarket
Amikor elmegyünk nagybevásárlásra, akkor érdemes nyitott szemmel járnunk és nem csak az árut és árakat figyelve, hanem a férfiakat is. Ha azt látjuk, hogy valamelyikük bizonytalanul nézegeti a termékeket, tanácstalanul körbetekint, mintha azt mondaná segítsen már valaki, akkor eljött a mi időnk. Minden bizonnyal egy egyedülálló férfira bukkantunk, akinek fogalma sincs, hogy mit hol talál, és egyáltalán mi mire való. Legyünk kedvesek és segítőkészek! Lehet, hogy éppen életünk szerelmének segítünk eligazodni a sorok között.

4. Múzeum, kiállítás
Ha múzeumba, vagy kiállításra megyünk, akkor egészen biztos, hogy igyekszünk minél csinosabban, elegánsabban felöltözni. Ha pedig már a legjobb formánkban vagyunk, akkor miért ne használnánk ki az alkalmat az ismerkedésre. A művészetről egyébként is könnyű beszélgetésbe elegyedni, még akkor is, ha nem ugyanúgy vélekedünk bizonyos dolgokról, mint partnerünk. Sőt, kimondottan jó fényt vethet ránk, ha van saját véleményünk.

5. Barkácsbolt
Nőként nem kell szégyenkeznünk, ha nem tudunk eligazodni a csavarok és a szerszámok világában. Ez ugyanis egy igazán férfias terep. Éppen ezért hol, ha nem egy ilyen helyen találhatunk több tucat férfit, aki megoldja helyettünk ezt a feladatot? Nem kell mást tennünk, mint a számunkra szimpatikus egyénektől segítséget, tanácsot kérni. A többi már remélhetőleg adja magát.

6. Lakberendezési áruház
A lakberendezési áruházakban gyakran bukkannak fel tanácstalanul ténfergő férfiak, akik minden bizonnyal a közelmúltban léptek be az egyedülállóak táborába, és éppen próbálják lakájosabbá varázsolni saját otthonukat. Bár bizonyára van saját elképzelésük, azért egy nő mindig ügyesebb a fészekrakás művészetében. Ne hagyjuk szenvedni kiszemeltünket, siessünk a segítségére!

7. Strand
Jönnek a forró nyári napok! A medence szélénél napozva, jó alkalom nyílik arra, hogy észrevegyük a magányos pasikat, ráadásul könnyen beszédbe lehet elegyedni. A friss levegő, szikrázó napsütés jó kedvre derít minket, arról nem is beszélve, hogy ha tudtunk időt szakítani a strandolásra, akkor egy kellemes beszélgetésre, ismerkedésre is szánhatunk belőle pár órácskát. Érdemes több barátnővel összefogva strandolni, mert úgy nem lesz magányos a barátnőnk, ha esetleg nekünk beszélgetőpartnerünk akad, így ez sem tarthat minket vissza az ismerkedéstől.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.

2024. Április 16. 16:36, kedd | Helyi

Összeütközött két gépkocsi az 5-ös főúton

Kiskunfélegyháza határában akadályozza a forgalmat a baleset.