Városlista
2024. február 27, kedd - Ákos, Bátor

Hírek

2016. Július 09. 14:00, szombat | Helyi
Forrás: hirado.hu

Hogyan rejtsünk el képeket a mobilon

Hogyan rejtsünk el képeket a mobilon

Akad, akinek gyorsabb a keze, mint a szája: mielőtt még engedélyt kérne rá, véletlenül akár át is lapozza a képgalériánkat.

Több egyszerű módszer áll rendelkezésre a fotók eltüntetésére.
A legjobb megoldás: Gallery Lock (Hide pictures)
Pillanatok alatt rejthetjük el a teljes albumot, vagy annak egy részét, a kiválasztott fotókat a galériánkból a Gallery Lock (Hide pictures) innen ingyenesen letölthető változatával is:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.morrison.gallerylocklite
Mint látható, a telepített alkalmazás segítségével jelszavas védelemmel zárhatjuk el a kíváncsiskodók elől titkainkat: a fényképeket és a videókat egyaránt.
https://www.youtube.com/watch?v=azbb_SJ-WsM
Egyszerűbb megoldás: fájlkezelő
https://www.youtube.com/watch?v=W3GrhhEu6IM
Minden mobilon van előretelepített fájlmenedzser, az Astro File Managert ajánljuk: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.metago.astro

Mint az AndroidPIT videóján látható, a kezelőben megkeressük az eldugni óhajtott könyvtárat – esetünkben a Screenshots mappát -, a menüből kiválasztjuk az Átnevezés/Rename opciót, s átnevezzük (idézőjelek nélkül) „.nomedia” névre. Ha a pontot sem felejtettük el kitenni, a készülék nem fogja „látni” a .nomedia könyvtárakat.

Címkék: galéria, kép, mobil, rejtett, titkos

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 27. 10:46, kedd | Helyi

Emlékezzünk együtt az 1848-49-es szabadságharc és forradalom kitörésére

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és kedves családját az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 176., és a várossá nyilvánítás 250. évfordulója tiszteletére rendezett ünnepségsorozatra.

2024. Február 27. 10:16, kedd | Helyi

A postaládákban fészkelő széncinegék védelmére hívja fel a figyelmet az MME

A postaládákban fészkelő széncinegék védelmére hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Február 27. 08:18, kedd | Helyi

Február második felében is melegebb van, mint a megszokott

Február második felében is melegebb van a megszokottnál, a napi csúcshőmérséklet átlagosan 6 Celsius-fokkal haladta meg a szokásost - derül ki a HungaroMet Zrt. hétfői Facebook-bejegyzéséből.

2024. Február 26. 19:20, hétfő | Helyi

Sulyok Tamást választotta államfőnek az Országgyűlés

Megválasztotta Sulyok Tamást köztársasági elnökké az Országgyűlés hétfőn. Az Alkotmánybíróság elnöke, aki a tisztségre egyedüli jelölt volt, 134 támogató szavazatot kapott a titkos voksoláson.