Városlista
2020. november 27, péntek - Virgil

Hírek

2018. Október 30. 17:00, kedd | PR
Forrás: PR

Hogyan fokozzuk a női vágyat természetes szerekkel?

Hogyan fokozzuk a női vágyat természetes szerekkel?

A férfi vágyfokozók sokkal ismertebbek, mint a női variációk. Pedig a nők is szenvedhetnek attól, hogy éppen nincs az egekben a libidójuk, így csökken a nemi vágy.

A női vágy

A libidó csökkenése a nőknél, az esetek jelentős részében lelki okokra vezethető vissza. Éppen ezért nem célszerű rögtön a gyógyszerekhez fordulni, hiszen azok nem oldják meg a problémát mélységében, csak egy felületi, tüneti kezelést nyújtanak. Éppen ezért érdemes felkeresni egy szakembert, aki segítségünkre lehet a megoldásban. Természetesen párhuzamosan lehet kísérletezni a megoldás megtalálásával, amihez segítséget nyújthatnak a gyógyszeripari termékek, illetve a természetes potencianövelő gyógymódok, ételek is.

A természet megoldja

Az ember nem is erre gondol először, de a legfontosabb és leginkább hatásos vágyfokozó a kiegyensúlyozott, megfelelő érzelmi élet. Hiszen a nők jelentős része érzelmi oldalról sokkal hatékonyabban megközelíthető. A kielégítő szexhez el kell tudnia engedni magát, az pedig nem megy, ha görcsöl, feszeng valamin. Míg a férfiaknál a stressz a fő libidógyilkos, addig a nőknél nagyon fontos a test és a lélek összhangja, anélkül nem működik semmi.

Egy nagyon fontos faktor a vágy visszaszerzéséhez a rendszeres testmozgás, és most nem a szexre gondolunk. A mindennapos sporttevékenység elengedhetetlen ahhoz, hogy egészségesnek érezzük magunkat, ezáltal pedig jól érezzük magunkat a bőrünkben. Emellett sportolás közben a vérkeringés is felélénkül, így a nemi szervek is több vért kapnak, épp ezért egy kiadós mozgás után kellemesebb az összebújás.

A megfelelő mennyiségű és minőségű pihenés elengedhetetlen az egészséges élethez, ezáltal a megfelelő szexuális élethez egyaránt. Ezért megfigyelhető, hogy nyáron, szabadságon sokkal intenzívebb, gyakoribb a szexuális együttlét, mivel többet pihenünk, ezáltal csökken a kortizol hormon a szervezetünkben, ami a stresszért felelős.

Az egészségtelen táplálkozás és a sok cukor fogyasztása szintén kedvezőtlenül hat a hancúrozó kedvre. Tehát akik kevesebb cukrot fogyasztanak, azok észrevehetik, hogy gyakrabban támad kedvük összebújni a partnerükkel.

Természetes ajzószer a titokzatosság, valamint az új, szokatlan élmények kipróbálása. Éppen ezért nyugodtan vágjunk bele valami szokatlanba, ha ahhoz támadna kedvünk. Legyen ez akár az ejtőernyőzés, de akár egy gyors aktus a természet lágy ölén. Fő az izgalom!

Kutatások alapján, ha megfelelő szinten sikerül tartani az inzulin és a D-vitamin szintet, az nagyban hozzájárulhat a megnövekedett szexuális étvágyhoz. Emellett gyógynövényekkel is segíthetünk a vágy fokozásában, ugyanis számos gyógynövény alapú női vágyfokozó létezik. Ide tartozik például a gingko biloba, a ginzeng, és a B5-vitamin is. Szintén ide tartoznak a 100 százalékosan természetes anyagokból álló vágyfokozók, illetve étrendkiegészítők is, mint amilyen az Exxtreme Libidó női vágykeltő kapszula.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 19:59, szerda | PR

Tippek és trükkök a professzionális nyomtatási eredményhez

Minőségi tonerek segítségével könnyebb home office-ból dolgozni

2020. November 25. 15:46, szerda | PR

Fertőtlenítő takarítás specialistája

Stabilizált ózonos vizet előállító berendezést, valamint egyéb elektromos fertőtlenítő eszközöket szereztek be -

2020. November 23. 18:08, hétfő | PR

Mire jók a fenőkövek?

Ha megtaláltuk a tökéletes kést, ami megkönnyíti a konyhai vagy a ház körüli munkát, már csak arra kell figyelnünk, hogy az mindig éles maradjon.

2020. Szeptember 21. 15:47, hétfő | PR

Elindult az épületenergetika digitalizációját fejlesztő IPOSZ-IVSZ projekt! Okosotthont mindenkinek!

2020. áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2019-00094-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) gondozásában.