Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Október 30. 17:00, kedd | PR
Forrás: PR

Hogyan fokozzuk a női vágyat természetes szerekkel?

Hogyan fokozzuk a női vágyat természetes szerekkel?

A férfi vágyfokozók sokkal ismertebbek, mint a női variációk. Pedig a nők is szenvedhetnek attól, hogy éppen nincs az egekben a libidójuk, így csökken a nemi vágy.

A női vágy

A libidó csökkenése a nőknél, az esetek jelentős részében lelki okokra vezethető vissza. Éppen ezért nem célszerű rögtön a gyógyszerekhez fordulni, hiszen azok nem oldják meg a problémát mélységében, csak egy felületi, tüneti kezelést nyújtanak. Éppen ezért érdemes felkeresni egy szakembert, aki segítségünkre lehet a megoldásban. Természetesen párhuzamosan lehet kísérletezni a megoldás megtalálásával, amihez segítséget nyújthatnak a gyógyszeripari termékek, illetve a természetes potencianövelő gyógymódok, ételek is.

A természet megoldja

Az ember nem is erre gondol először, de a legfontosabb és leginkább hatásos vágyfokozó a kiegyensúlyozott, megfelelő érzelmi élet. Hiszen a nők jelentős része érzelmi oldalról sokkal hatékonyabban megközelíthető. A kielégítő szexhez el kell tudnia engedni magát, az pedig nem megy, ha görcsöl, feszeng valamin. Míg a férfiaknál a stressz a fő libidógyilkos, addig a nőknél nagyon fontos a test és a lélek összhangja, anélkül nem működik semmi.

Egy nagyon fontos faktor a vágy visszaszerzéséhez a rendszeres testmozgás, és most nem a szexre gondolunk. A mindennapos sporttevékenység elengedhetetlen ahhoz, hogy egészségesnek érezzük magunkat, ezáltal pedig jól érezzük magunkat a bőrünkben. Emellett sportolás közben a vérkeringés is felélénkül, így a nemi szervek is több vért kapnak, épp ezért egy kiadós mozgás után kellemesebb az összebújás.

A megfelelő mennyiségű és minőségű pihenés elengedhetetlen az egészséges élethez, ezáltal a megfelelő szexuális élethez egyaránt. Ezért megfigyelhető, hogy nyáron, szabadságon sokkal intenzívebb, gyakoribb a szexuális együttlét, mivel többet pihenünk, ezáltal csökken a kortizol hormon a szervezetünkben, ami a stresszért felelős.

Az egészségtelen táplálkozás és a sok cukor fogyasztása szintén kedvezőtlenül hat a hancúrozó kedvre. Tehát akik kevesebb cukrot fogyasztanak, azok észrevehetik, hogy gyakrabban támad kedvük összebújni a partnerükkel.

Természetes ajzószer a titokzatosság, valamint az új, szokatlan élmények kipróbálása. Éppen ezért nyugodtan vágjunk bele valami szokatlanba, ha ahhoz támadna kedvünk. Legyen ez akár az ejtőernyőzés, de akár egy gyors aktus a természet lágy ölén. Fő az izgalom!

Kutatások alapján, ha megfelelő szinten sikerül tartani az inzulin és a D-vitamin szintet, az nagyban hozzájárulhat a megnövekedett szexuális étvágyhoz. Emellett gyógynövényekkel is segíthetünk a vágy fokozásában, ugyanis számos gyógynövény alapú női vágyfokozó létezik. Ide tartozik például a gingko biloba, a ginzeng, és a B5-vitamin is. Szintén ide tartoznak a 100 százalékosan természetes anyagokból álló vágyfokozók, illetve étrendkiegészítők is, mint amilyen az Exxtreme Libidó női vágykeltő kapszula.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Március 01. 10:23, péntek | PR

Hogyan rendezd be lakásodat vintage stílusban?

A vintage lakberendezési stílus az elmúlt években megtartotta népszerűségét. Ezen stílust az antik bútorok, a régi időket idéző dekoráció és a romantikus, természetes összkép jellemzi legjobban.