Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. November 10. 05:00, péntek | Külföld
Forrás: mti

Híres ügyvédek védik a sztárproducert a zaklatási ügyében

Híres ügyvédek védik a sztárproducert a zaklatási ügyében

Harvey Weinstein zaklatással és erőszakkal vádolt hollywoodi sztárproducert Blair Berk és Benjamin Brafman fogja képviselni New Yorkban, mindketten a leghíresebb védők közé tartoznak

- közölte Weinstein egyik szóvivője szerdán. New York állam ügyészsége jelenleg eljárást készít elő a producer ellen nem erőszak miatt.

Berk korábban Mel Gibsont, Reese Witherspoont, Gerard Butlert és Kanye Westet is képviselte, Brafman ügyfelei között volt Michael Jackson, Martin Shkreli és Dominuique Strauss-Kahn, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) volt igazgatója, akit nemi erőszak kísérlete miatt tartóztattak le, majd ejtették a vádakat - írta a The Hollywood Reporter.

A 65 éves Harvey Weinsteint, az amerikai filmipar egyik legnagyobb hatalmú producerét október eleje óta több mint hetven nő vádolta meg zaklatással vagy nemi erőszakkal.

A New York-i rendőrség Paz de la Huerta színésznő feljelentése miatt nyomoz, állítása szerint hét évvel ezelőtt erőszakolta meg a producer.

Weinstein jelenleg Phoenixben vesz részt egy önkéntes elvonó programban.

A nyomozást vezető Robert Boyce múlt héten elmondta, elégedett a vizsgálat állásával, folytatják a bizonyítékok gyűjtését. Mivel a producer nem tartózkodik az állam területén, letartóztatási parancsra lesz szükség ellene - tette hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt

2024. Április 17. 13:39, szerda | Külföld

Mateusz Morawieczki: a migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni

A migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni, és ezért is olyan veszélyes - mondta Mateusz Morawiecki volt lengyel miniszterelnök kedden Brüsszelben.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Külföld

Kisebb földrengés volt Ausztriában

Kisebb földrengés volt vasárnap Ausztriában, a magyar határhoz közel eső térségben.