Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2024. Április 21. 07:44, vasárnap | Helyi
Forrás: Sarlós Boldogasszony templom plébániája

Hírek az Ótemplomból

Hírek az Ótemplomból

2024. április 21. - Húsvét 4. vasárnapja
HIVATÁSOK VASÁRNAPJA

Hétfőn este 17.30-kor Biblia óra lesz a közösségi házban, várjuk szeretettel a testvéreket!

Szerdán délután az espereskerület papsága Fülöpjakabon tartja tavaszi gyűlését, így este 18 órakor nem lesz szentmise templomunkban.

Az édesanyák Szent Mónika Közössége e havi összejövetelét április 25-én csütörtökön, este 17 órától tartja a Jókai utcai közösségi házban. A közösség szentmiséje szombaton este 18 órakor lesz.

A Betánia Közösség 25. jubileumi születésnapját ünnepli a Szent István templomban április 27-én, szombaton a 11 órakor kezdődő szentmisében, előtte fél 11-től szentségimádás lesz. Szeretettel várnak mindenkit a hálaadó alkalomra.

Esküvő a héten: szombaton 15.30-kor házasságot köt templomunkban Keller-Pintér Lóránd és Tarjányi Ildikó.

Hálásan köszönjük a testvéreknek a hivatások és a papnevelés megsegítésére adott perselyadományait. Jövő vasárnap a 9 órai szentmisében tartjuk a búzaszentelést.

Május 11-én szombaton, a két plébánia közös MAJÁLIST szervez a Városi Parkerdő kis tisztásán, délelőtt 9 órától. Ebédet ingyen biztosítunk, de evőeszközt, tányért, poharat és innivalót mindenki hozzon magával. Az ebéd szervezése miatt a részvétel jelentkezéshez kötött. Jelentkezni május 5-ig lehet, a sekrestyében és a plébánián hivatali időben. Váruk mindenkit nagy szeretettel!

Az adóbevallások idején kérjük a testvéreket, hogy adójuk 2x1 százalékáról szabadon döntve, lehetőségük szerint támogassák a Magyar Katolikus Egyházat és az Ótemplom Alapítványt! Részletek a szórólapokon és a hirdetőtáblán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 10:58, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Pünkösdvasárnap, a Szentlélek kiáradásának főünnepe – 2024. május 19.

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)