Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2024. Március 03. 07:18, vasárnap | Helyi
Forrás: Sarlós Boldogasszony templom plébániája

Hírek az Ótemplomból

Hírek az Ótemplomból

2024. március 3. - Nagyböjt 3. vasárnapja

Hétfőn este 17.30-kor Biblia óra lesz a közösségi házban, várjuk szeretettel a testvéreket!

A Nagyböjti Szent Negyven Napban, nagyböjt péntekjein hústilalom van érvényben, amelyek mellé bátran vállaljunk plusz lemondást vagy külön jócselekedetet. A nagyböjti-húsvéti időszakban ne felejtsük el elvégezni szentgyónásunkat.

Nagyböjtben minden szerdán és pénteken imádkozzuk a keresztutat, délután 17 órától, az esti szentmise előtt. Most szerdán a Betánia Közösség, pénteken a Szent Mónika Közösség vezeti a keresztutat.

Nagyböjti lelkigyakorlatunk ezen a héten, március 7-9. között lesz (csütörtök-péntek-.szombat), amit Ft. Fülöp Ernő apát-kanonok, főszékesegyházi plébános atya vezet majd az este 18 órai szentmisék keretében. A szentmisék előtt 17 órától gyónási lehetőséget biztosítunk. Vegyünk részt minél többen húsvéti lelki felkészülésünkben!

Nagyböjti tartós élelmiszergyűjtést tartunk március 17-ig, adományainkat a plébánia hivatalban, valamint a templomban kihelyezett kosarakba helyezhetjük el. Hálásan köszönjük a testvérek támogatását!

A virágvasárnapi barkaszenteléshez a barka ágakat már most gyűjtjük, kérjük a testvérek segítségét és felajánlását.
GONDOLAT
gondolat

Sarlós Boldogasszony
Könyörögj
Érettünk!

ADÓ 1 % FELAJÁNLÁS

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.